Merhaba Sayın Üyeler

arkadaşlar son derece güvenilir bir alışveriş sitesi sizlere gereçekten bu siteyi tavsiye ederim aldığım ürünlerimn yanında gönderdikleri hediyeler ise müşteri memnuniyetini bir kat daha arttırıcı bir etki yapıyor şimdi bu mesajı yazdıktan sonra siteden yine alışveriş yapıcam bi arkadaşımada burdan bir ürün alıyorum

arkadaşlar 2 gün üstüste ürün aldım sebei ise vardikleri muhteşem hizmet artı hediyeler kendilerine burdan çok teşekkür ediyorum

Ben Multipower %100 whey protein birde amino mega boost 14500 mg aldım.Şapka,çikolata,Shaker hediye ettiler sağ olsun.Dün gene sipariş verdim bu sefer yine çikolata birde yeek tariflerini mailime atmışlar.Saolsunlar..

cok hızlı işlem yapıolar telefonla arayıp ilgileniolar kredi kartıyla cekım yaptım sorunsuz ödeme sorunsuz teslimat cok hosuma gıttı.........artık sizinle alısveriş yapıcam bıde daha makul fiyatlarda ürünler bulursanız marka deil ama iş yapıcak ürünler daha hesaplı ozaman daha çok alıcı olacagını sanıorum tanıdıgım cok kısı fiyatlar yuzunden suplement kullanmıor teşekkürler .......

ikinci alışveirşimi yaptım.kaliteli hizmet veriyorlar.kargomun 16.00'dan sonra ulaşmasını istediğimi söyledim ve aynen öyle oldu.teşekkürler.

en son hardlıne amino 9000 söylemiştim bugunde hardlıne protein tozu söyledım 4.5 kg lik dun öğlen saat 12.00 de söledım bugun öğlen 13.00 da elimdeydı kredi kartıyla ödemede hiç bir olumsuzluk yaşamadım 1 haftada ikinci siparişim ve sorun yok teşekkürler aklınıza hiç bir olumsuzluk gelmesin arkadaşlar gayet sağlam hizmet kurye ile teslimat istenilen saat istenilen yere 24-25 saatte elimdeydi malzeme teşekkürler.............

Ankaradan dün saat 18.30'da verdiğim sipariş bu sabah saat 10'da elimdeydi. Fiyatlar çok uygun, müşteri hizmetleri çok ilgili ve nazik. Kendilerine teşekkürlerimi buradan da iletmek istiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2. Alisverisimi yaptim we gercekten cok hizli (zaten herkes bunu yazmis) ayrica cok cokta nazikler..
paket konusuna gelince kesinlikle gercekten iyi kolilenmis (saglam, supplement kutusuna ozel uretim) faturasi ustunde..Fiyat konusu ise zaten tartisilmaz.. Tesekkurler..

Her zaman olduğu gibi 10/10 Puan...
Dün verdiğim siparişi bugün teslim aldım. Ve Ayhan Bey ile yazıştığım gibi 2-3 yıldır MusleTech - Nitro Tech kullanmayı istiyordum kısmet bu güne imiş :) Hediye için teşekkürler. Hüseyin beye selamlar..

Sayısız alışveriş yaptım ve hiç birinde sorun yaşamadım online supplement mağazasında tek adres Hüseyin Bey'e teşekkürler

Daha önce alışveriş yaptığım sitelere göre daha hızlı bilgi aldım ve ürünler elime daha kısa sürede ulaştı.Teşekkürler...

ayın 22 sinde(cumartesi) saat 18.00 de vermiş olduğum siparişim 25 (salı) inde öğle saatleirnde elime ulaştı. 2. siparişimdi problemsiz bir alışveriş oldu.

Ilk alisverisimi yaptim ve memnun kaldim. Dun 16.00 de siparis verdim bugun 14.00 te teslim edildi. Hediye icin de ayrica tesekkurler...

Back
Yukarı