Merhaba Sayın Üyeler

ürünler kısa sürede elime ulaştı... havale yolu ile ödeme yaptığım için indirimden de (%5) faydalandım. çok teşekkür ederim!

Teşekkür ederim :)

Avantajlı fiyatlarınız içib ve aldığım ürünün yanında gönderdiğiniz hediyeler için çok tesekkür ederim. sizinle alışveriş yapmak güzeldi bench_O

iyi bir alışveriş oldu güvenilir bir site. en büyük avantajı da kapıda ödeme olması. yalnız yeniyim suplement kullanmakta. yazın farklı bir whey protein alşmıştım o daha iyi çözünüyordu. burdan aldığım hardline progainer in çözünmesi daha ilginç alışamadım henüz. yazın aldığım whey e göre daha çabuk çözünüyor. topaklanmıyor. ama tadı türk kahvesi gibi geldi. normal midir anlamadım. türk kahvesi gibi telveli telveli takılıyor boğaza. diğer hardline progainer kullanıcıları varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim=) ama siteyi sevdim sağlam bir ismi var suplementler.com sanırım artık burdan alırım=)

Teşekkür ederim, başarılı bir site.

siparişim bugün elime gecti ve ayni gün ürünü kullandım cok da memnun kaldım
ayrıca site yöneticileri cok ilgililer eminimki ileriki aylarda tekrar siparis verecegim

Ben kendim hiç bir sorun yaşamadan güvenli bir şekilde alışverişimi yaptım ürünün yanındada promosyon sanırım hediyesi çıktı.Weider Mega mass 2000 isimli ürünü aldım henüz ürün için yorum yazmak erken yanında True Mass geldi 48 gr lık onu kullandım etkisini bilemem ama çikolatalısının tadı güzelmiş.Yalnız Sürat Kargonun biraz çalışma prensipleri farklı galiba şehir dışındaydım eve tebligat yapıp gitmişler sonra telefon açıp bunu aldırtın yoksa geri göndeririz gibi birşeyler söylediler neyseki onlar göndermeden aldırdım ürünümü.Genel olarak siteden memnun kaldım güvenle alışveriş yapılabilecek bir site kapıda ödemeye falan gerek yok taksitle alması daha iyi ama kapıda taksit olursa daha iyi olurdu tabi :D

Gerçekten güvenle alışveriş yapılabilecek bir site siparişinizi verir vermez size anında ulaşıyorlar,ürün takibi konusunda da oldukça iyiler sürekli bilgilendiriliyorsunuz ve verdiğim sipariş ertesi gün sabah elim de olmuştu.

Daha sonra yine alışveriş yapmayı düşünüyorum oldukça memnun kaldım ama tekrar optimum ürünlerini getirtseler ve advantage kredi kartına da taksitlendirme yapsalar ben ve benim gibi bir çok kişi daha fazla alışveriş yapar.

24 saat geçmeden siparişim gelmiş. hem de istanbul dışında olmama rağmen. gerçekten ilgililer. telefonlar, e mailler sürekli bilgilendirme sözkonusu. bu çağda böyle bir hizmet yakışır zaten. teşekkürler.

daha önceden de alışveriş yapmıştım , yerine gidip.
bu sefer internetten de alışveriş yaptım. banka havalesine indirim de oldu.
siparişi akşam verdim , ertesi gün kargoya verildi. diğer gün de paket elime geçti.
hızlı , güvenilir , hesaplı beyler bayanlar.

Ürünler söylenilen kısa zmanda elime ulaştı ark.lar kullandıktan sonrada yorumlarımı belirticem ama şu ana kadarki kısımda hiç bir sorun yok hatta çok ilgililer, teşşkür ederim thums:

2. alışverişimi yaptım ve çok memnunum.

Back
Yukarı