builtman a yüzde yüz katılıyorum. kesinlikle supplementler.com dan bir şikayetim yok fakat SÜRAT kargo her siparişimde evet hepsinde adresi bulamadı ki orası çok işlek bir yer ve birçok kargo firması geliyor hiçbirinde sorun yaşamadım. bir sonraki siparişte zaten söyleyeceğim sürat kargo kendi ofislerinde tutsun ben gidip alacağım. sorun şu:
adresi açık olarak yazmama rağmen nedense kendi sistemlerinde biri adresi değiştiriyor ve internetten bakınca sipariş takibinde başka bir adres gözüküyor (kendi kafalarında göre değiştiriyorlar, iş adresini veriyorum, iş yeri 4km ötede başka bir ofis açtı fakat ben eski ofisteyim, sipariş adresi olarak tabii ki eski ofisi veriyorum, fakat ne hikmetse biri yanlış adres verdiğimi düşünüp değiştiriveriyor. son siparişte özellikle not yazdım adres şurası değildir, burasıdır, lütfen değiştirmeyin adresi doğru veriyorum, sizin gönderdiğiniz adres diğer ofis, ben orada değilim diye) ama nafile. yine yanlış adrese gidiyor neyse ki mesafe kısa kargocu arkadaşa her defasına doğru adresi tarif ediyorum geliyor ama ne gerek var ki buna. ups den amerika dan siparişim dakikasında geliyor kimse de arayıp sormuyor adresi bulamadık diye.