Merhaba Sayın Üyeler

Not : Mail'de bir hediye gönderildiği yazıyordu ama çıkmadı yine de tekrar teşekkürler.

Sanal yemek kitabı hediye ediyorlar . Ben bugün Ultimate Nutrition IsoCool Protein 908 gr aldım . kısa sürede elime ulaşdı . Hiç sıkılmadan tum abuk subuk sorularıma cevap verdiler saolsunlar müşteri memluniyet anlayışları üst düzey avrupa standartlarında bir firma. bundan sonra gnc havasını alır tum urunlerimi burdan alacağım.

cumartesi ankaradan verdiğim sipariş o gün akşam saatlerinde istanbuldan yola çıktı ve pazartesi sabahı elimdeydi diğer müşteri yorumlarını okuduktan sonra zaten ne aradım nede sordum bu güvenimin karşılıgınıda iyi hizmet olarak geri aldım teşekkürler supplementler.com

Supplementlerimi tek karşıladığım site bir de BSN ürünleri tekrar stoğa girdiğinde daha da memnun olacağım :)

20 Ocak'taki siparişimden ne kadar memnun kaldıysam, bu sefer de o kadar memnuniyetsiz ve kızgınım.
Sürat Kargo denen ve ukala kuryecileri olan firma (Kurtköy Şb), ne yazık ki bu işi bilmiyor. Dün akşam teslim edilen ürünü daha bugün 14:30'da kuryeye zimmetleyen ve ürünü bana Pazartesi günü ulaştıracak olan firmanın sürati ancak adında kalıyor.
Burada ilgili gönderici firmaya bir suçlamam yok ancak bence sirkülasyonu fazla olan bir firma olarak Sürat Kargo gibi lakayıt çalışanları olan ve süratsız firmalardan ziyade kendini biraz daha fazla kanıtlamış ve öğleden sonra postasına çıkabilen firmalarla çalışmaları daha memnuniyet verici olur. Amerika'dan UPS ile 2 günde ürün gelirken aynı yakada ürüne 4 gün sonra ulaşmak yeteri kadar can sıkıcı.

20 Ocak'taki siparişimden ne kadar memnun kaldıysam, bu sefer de o kadar memnuniyetsiz ve kızgınım.
Sürat Kargo denen ve ukala kuryecileri olan firma (Kurtköy Şb), ne yazık ki bu işi bilmiyor. Dün akşam teslim edilen ürünü daha bugün 14:30'da kuryeye zimmetleyen ve ürünü bana Pazartesi günü ulaştıracak olan firmanın sürati ancak adında kalıyor.
Burada ilgili gönderici firmaya bir suçlamam yok ancak bence sirkülasyonu fazla olan bir firma olarak Sürat Kargo gibi lakayıt çalışanları olan ve süratsız firmalardan ziyade kendini biraz daha fazla kanıtlamış ve öğleden sonra postasına çıkabilen firmalarla çalışmaları daha memnuniyet verici olur. Amerika'dan UPS ile 2 günde ürün gelirken aynı yakada ürüne 4 gün sonra ulaşmak yeteri kadar can sıkıcı.

Sayın müşterimiz,

Öncelikle bu sorunla karşılaştığınız için özür dileriz.
Firmamiz kargoları en kısa sürede teslim edilmesi adına, kargoları takip etmekte, ancak bazen gözümüzden kaçmakta.

Bu gibi sorunlarla karşılaştığınızda, lütfen bizimle 0531 541 10 10 nolu numaradan irtibata geçin.

Firmamiz konuyla ilgilenip, en kısa sürede size konu hakkında bilgi verecektir.

Sürat kargo dışında çalıştığımız firmalar da var. Dilerseniz bir dahaki siparişlerinizde farklı kargo ile alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sipariş notunda bunu bildirmenizdir.

Saygılarımızla
Supplementler.com müşteri hizmetleri

Mesajım üzerine benimle direkt olarak temasa geçen firmaya teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Türkiye'de eşine az rastlanır "müşteri memnuniyeti prensibini edinen" örnek bir firma.
Bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere supplementler.com'a karşı hiçbir olumsuz eleştirim olmamakla birlikte konu tamamen Sürat Kargo'nun üslubuyla alakalıydı. Yetkili arkadaşlarımızın da belirttiği üzere bundan sonra da devam edecek alışverişlerimde alternatif kargo firmalarını tercih edebileceğimizi öğrenmekten memnuniyet duydum.
Kendilerine ilgilerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.

hızlı kargo ,sürekli bilgilendirme ve gösterdiginiz ilgi ile eşine az rastlanır bir alışveriş sitesi oldugunuzu kanıtladınız.teşekkür ederim.fiyatlarda biraz daha kampanya olursa üstünüze yok derim.:)nacizane önerim özellikle protein tozları gibi sık kullanılması gereken ürünlerde yüksek fiyat bizi çekimser kılmakta.daha uygun fiyata daha çok kullanırız ve iki taraf ta kazançlı çıkar.

builtman a yüzde yüz katılıyorum. kesinlikle supplementler.com dan bir şikayetim yok fakat SÜRAT kargo her siparişimde evet hepsinde adresi bulamadı ki orası çok işlek bir yer ve birçok kargo firması geliyor hiçbirinde sorun yaşamadım. bir sonraki siparişte zaten söyleyeceğim sürat kargo kendi ofislerinde tutsun ben gidip alacağım. sorun şu:
adresi açık olarak yazmama rağmen nedense kendi sistemlerinde biri adresi değiştiriyor ve internetten bakınca sipariş takibinde başka bir adres gözüküyor (kendi kafalarında göre değiştiriyorlar, iş adresini veriyorum, iş yeri 4km ötede başka bir ofis açtı fakat ben eski ofisteyim, sipariş adresi olarak tabii ki eski ofisi veriyorum, fakat ne hikmetse biri yanlış adres verdiğimi düşünüp değiştiriveriyor. son siparişte özellikle not yazdım adres şurası değildir, burasıdır, lütfen değiştirmeyin adresi doğru veriyorum, sizin gönderdiğiniz adres diğer ofis, ben orada değilim diye) ama nafile. yine yanlış adrese gidiyor neyse ki mesafe kısa kargocu arkadaşa her defasına doğru adresi tarif ediyorum geliyor ama ne gerek var ki buna. ups den amerika dan siparişim dakikasında geliyor kimse de arayıp sormuyor adresi bulamadık diye.

merhaba, sporda 7-8 aylık bir geçmişim var, supplement konusunda ise hiçbirşey bilmiyordum. geçtiğimiz hafta boyunca supplementler.com'dan Ayhan Beyle defalarca görüşme yaptım ve her sorumu sabırla cevaplayıp önerilerde bulundu. Sonunda kilo problemim için weider l-carnitine almaya karar verdim. Weider Ankara buraya (SİVAS) daha yakın olmasına ve bir günde kargo gelmesine rağmen ürünü sırf Ayhan beyin ilgisi nedeniyle supplementler.com dan almaya karar verdim.
Ürünü salı akşamı sipariş ettim bu sabah (perşembe) elime geçti , üstelik ürünün her aşaması da supplementler.com tafından bana bildirildi. Herkes benim gibi ilk alışverişinde bu kadar şanslı olmayabilir bu yüzden supplementler.com'a , özellikle de Ayhan hocaya teşekkürlerimi bildiriyorum. Bundan sonraki alışverişlerimde de supplementler.com'la devam etmekte kararlıyım. Saygılar...

aydın kuşadasında yaşıyorum pazartesi günü 14.00 civarı siparişimi verdim salı günü akşama doğru ürünü teslim aldım.
bu kadar çabuk gelmesini beklemiyordum
tebrik ve teşekkür ederim
sanırım daha çok alış-veriş yapıcaz :)

Supplementler.com gerçekden hızlı,güvenilir, kaliteli, orjinal ve uygun fiyatlara sporcu besinleri sunduğu için teşekkür ediyorum fakat tek negatif yanı sürat kargoyla çalışması.
1 haftada 2 farklı sipariş gerçekleştirdim.
Tekinde kargoyu kapımın önünde buldum.
Diğerinde de benim yerime kapıcı almış. Bende kargo takipden bakmamıştım nerde diye ürüne meğer 2 gündür bizim kapıcı bana getirmemiş.
Bir kargo firması bu kadar mı ciddiyetsiz iş yapar. Hadi kapıcıyı anlarımda kargonun kapının önüne bırakılması nedir ?

Yukarıda başka bir üye de bu kargo firmasından şikayetçi olmuş ve sizde sipariş ederken kargo firması beliritiniz demişiniz bundan sonra bende dediğiniz gibi yapacağım.

Fakat bu kadar kaliteli bir firmanın bu kadar sorunlu bir kargoyla çalışmamasını öneririm. (ilk tercih olarak)

Supplementler.com dan memnunum sadece kargo şirketinden değilim yinede herşey için teşekkürler

animal cut aldım bir günde geldi harika ilgilenildi ama fiyatlar... yinede teşekkürler

Herkese çok güzel hediyeler gelmiş bana power pack xxl gelmiş bnde havlu bnde shaker istiyorum :D supplementler.com'a teşekkürler 24 saat içinde teslimat yapıyorlar canlı destekden çok kibar,saygılı konuşuyorlar ilgi alaka mükemmel.

Bugün supplementler.com üzerinden sipariş ettiğim animal cuts geldi. Öncelikle supplementler.com ile başlayayım, işlerini güzel yapıyorlar. Web sitesinden çok sık alışveriş yapan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki;

* sattıkları herşeyin arkasında duruyorlar.
* sonuna kadar bilgi veriyorlar.
* müşteri hizmetleri ( e-mail cevaplama ) hız olarak muhteşem, bir e-mail atıyorsunuz ve yaklasık 20 dakika en fazla 30 dakika sonra cevaplıyorlar. ( Ben böyle tecrübe ettim en azından. )
* ayrıca müşterilerine tatlı dille yaklaştıkları için, diyalog kurmakta hiç sıkıntı yaşanmıyor. Soruları güzellikle ve detaylı cevaplıyorlar.

Çok memnun kaldım, teşekkür ediyorum burada ki başlıktan kendilerine.

Sevgiler

b.

Ürünleri gönderme süreleri gerçekten takdir edici. Müşteri hizmetleri çok anlayışla ve sabırla tüm soruların cevabını hızlı bir şekilde veriyor (benim gb fazlasıyla şüpheci birine bile). supplementler.com her zaman tercihimdir.

ürün lerim geldi fakat...

animal cuts içindeki kapsüller gördüğüm kadarı ile kırmızı ve mavi renkliydi.bu gelen kutudakilerin rengi bu şekilde değil farkı veya eski-yeni vss. gibi bir durum söz konusu olabilirmi?

adım emrah karacan gerçekten çok dürüst ve işini takip eden bir yer tavsiye ederim arkadaşlar.dün wider amino 2200 aldım 325 tablet bugün teslim aldım .bundan sonra sürekli suplementler .com dan alış veriş edeceğim.
selamlar;)

siparişim

Supplementler.coM sitesinden akşam 16:45 de verdiğim nitro- tech protein tozu ertesi sabah elime ulaştı. Sürekli internet üzerinden alışveriş yaparım, kargo hiç bu kadar hızlı elime ulaşmamıştı.
Ancak akşam bazı ürünler hakkında telefonla bilgi almaya çalıştım, telefondaki ilgili arkadaş yoğun olduğunu söyleyerek beni ilgili canlı destek hattına yönlendirmeye çalıştı. Yazışarak değil konuşarak bilgi almayı tercih ederim. Bu anlamda müşterilerin site çalışanlarından ürünler hakkında bilgi isterlerken direkt telefon ile müşterilerine hizmet vermelerini isterdim.
Yine de siteye ve çalışanlarına teşekkür ederim.

Back
Yukarı