Merhaba Sayın Üyeler

Öncelikle gösterdiğiniz ilgi ve kargo hızı için teşekkür etmekle beraber mantığımın elvermediği bir noktayı da burada paylaşmak istiyorum :D

3 hafta önce Nitrotech Hardcore'un 2 lbsliğini 110 tlden 2 tane aldm yani 220 tl ye 4 lbs Nitrotech almış oldum. Fakat sitede 4 lbslik Nitrotech anlamsız bir şekilde 270 tl :D Yani 4 lbslik olanın tek bir kovada olmasından dolayı daha ekonomik olması gerekmez mi? Ayrıca arada az bir fark da yok 50 tl daha pahalıya geliyor...

Gönderimi de hızlı, hizmet ve ürünler de eksiksiz, kaliteli. Çok teşekkürler.

Dün sipariş ettiğim ürünler bugün elime ulaştı. Yine aynı şeyleri dedirtiyor Supplementler.com her zamanki gibi hız,kalite,ilgili müşteri destek. İnternetden alışveriş yapacaklar için supplementler.com dan başkasını önermem

Çok güzel bir alışveriş oldu.
Hacim artırmak için olan Hardline Kampanya 1 paketini aldım. Paket çok hızlı bir şekilde elime ulaştı ve sorunsuzdu.

Teşekkürler supplementler.com

nitrotech aldım urun elime gereken zamanda ulaştı yanında kucuk birde hedıyesı vardı cok mutlu ettı tesekkurler sıte turkıyede guvenılırlık ve musterıye ılgı bakımından gayet ıyı bır sıte ve firma .

Kesinlikle tavsiye ederim. Alışveriş yaparken hata oluşmuştu ikinciye siparişi girerken taksit seçeneğini yapmayı unutmuşum direk telefonla arayıp taksit yapmamışsınız iptal edelimmi diye uyardılar . Çok memnun kaldım. Ayrıca ufak hediyelerlede müşterilerinin kalbini okşamayı biliyolar. Teşekküler www.supplementler.com ailesi :)

Dün verdiğim siparişler, Universal Creatin (500gr.) ve Glutamine (300gr.) 1 saat önce teslim aldım. Hediyeniz için teşekkür ederim. Kargo şirketinin değişmiş olmasıda iyi olmuş.

Back
Yukarı