Arkadaşlar gece 21 de sipariş verdim ertesi gün kargo diğer sabah 9 da elime geçti yalnız kutunun üzerinde fatura yapışmış ve içeriği yazıyordu buna dikkat ederseniz sevinirim fatura kutunun içinde olabilir.
teşekkürler
bazı arkadaşlar önceki sayfalarda küçük hediyelerden bahsediyorlar benim 2. siparişimde 2 adet carnifit içecek fazla çıktı hediye olduğunu tahmin ediyorumilk alışverişte bişey gelmedi
hani tişört, eldiven, shaker, vs fena olmaz diyorum
Dün sipariş vermiştim bugun elime ulaştı.teslimatta ve kargoda herhangi bir sıkıntı yaşamadım Hamdolsun..
Genel kanım şu :ürün yelpazesi geniş olmakla birlikte fiyatlarda aman aman bir avantaj sözkonusu değil malesef..lakin sitenin ve ürünlerin güvenilir ve orjinal olduğu aşikar..o yüzden bu işte üçe beşe pek bakmamak lazım diyeceğim ama yinede günümüz şartlarında bazen üçün beşin bile çok önemi oluyor.bu da yadsınamaz bir gerçek...
hadi ya duh bana bitek proteiin bar geldi birde weiderin büyük bir kataloğu falan geldishaker hediye bekleme zaten onu satıyorlar sitelerinde 15tl ye
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:51 ----------
çok güzel şekilde anlatmışın bende ürünlerin %100 orjinal olduğuna emin olduğum için bu siteye bağlı kalmaktayım, ürünü tüketene kadar bende her hafta bi tarafta para biriktiyorum bir dahaki alımımda zorluk yaşamıyorum tek yolu bu üç beşe bakmamak için
3. Siparişimide verdim geldi 1 gün sonra içerisinden 1 adet carnifit hediye çıktı..memnuniyetimiz artarak devam ediyor yağ yakıcıların etkisini 1 ay sonra forumda paylaşacağım teşekkürler supplementler.com
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:08 ----------
ben msnde görüştüm her üründe hediye yokmuş bağzı ürünlerde hediye varmış..kıskanmayağ yakıcı alıyorum genelde demek onlar kampanyalı ürün