Merhaba zayıflama ürünü ile kilo almak?

Herkese merhaba arkadaşlar evde 2 adet special k bulunuyor kilo almak istiyorum ve artık 4. aya giricem ama vucut olarak gelişim bayağı var ilk 3 aya göre ama bir türlü 70 e çıkamadım sabah tartıldığım zaman 66.2 çıkıyorum 178 179 boy için gercekten zayıf bir beden kas olarak bayağı ilerleme var şimdi genel soruma geçiyorum besin değerleri aşşağıda bunu gün içerisinde 2 kere antreman öncesi sonrası kullansam kg almamda yardımcı olurmu birde ek olarak hergün 2 tabak makarna yemek kg aldırırmı ? Genelde zayıflama ürünleri olarak çıkmakta sormakta yarar gördüm dahada zayıflamamak amaçlı enerjiside iyi atremana yansıyacaktır sanıyorum ?

Enerji: 370kcal (1569 kj)
Protein:13g
Karbonhidrat:76g (Şeker:27g + Nişasta:49g)
Yağ:1,5 g (Doymuş Yağ As.:0,3g)
Lif :5g
Sodyum :0,4g
Tuz:1g

Sonucta genel anlamda %76 gibi bir karbo orani var gayet iyi, idman oncesi ve sonrasi alimi (1- 1.5 saat once ve sonra) olabilir ama proteinle desteklemekte fayda var. Makarna muhakka kilo aldirici ozellige sahip.

Bir program gormedim ben yazilan, bunlari yesem yazilmis. Sadece bunlari yiyeceksen tabi ki yeterli degil.

İçinde 27 gr şeker barındıran bir ürün yerine yulaf ezmesi , makarna , bulgur vb. besinleri tüketmek hem daha ekonomik hemde daha faydalı olacağı kanısındayım.

İçinde 27 gr şeker barındıran bir ürün yerine yulaf ezmesi , makarna , bulgur vb. besinleri tüketmek hem daha ekonomik hemde daha faydalı olacağı kanısındayım.

BeachBoy sanirim uye elinde varolani degerlendirmek adina sormus, ozellikle almayacak.

Back
Yukarı