Ben en iyi ihtimalle yazdım kendisi çok iyi reklam yapmasını biliyor bir ara gaba yı çıkarttı sanki süper bir Kahraman gibi ama onun satışını alamayınca bir daha söz etmedi hiç şimdi bu fıstık ezmesinin bayiliğini aldı ya nasıl reklamını yapıyor üstsüz 19dk video gibi şişiriyorda şişiyor burdaki çoğu kişi öğenci belli bir bütçe ile yapmaya çalışıyor ama belli bir profesyonellik seviyesine gelmiş insalar para uğruna bu genç arkadaşlarımızı kandırıyorYa he kardeş he he.Bu kafayla devam et.
Metallica;20-30tl ye satıyorsa yine iyi : ) Adam sırf bu ürünü tanıtmak için 19dklık video hazırlamış,50-60tl den aşağı istediğini hiç sanmıyorum.
Tadı gayet güzel oluyor içerisine sadece pekmez veya bal bile koysanız lezzetli bir ezme elde etmiş olursunuz.Yoğunluğu ve damak zevkini yakalamak zor ama bu da bir seçenek tabi.
Hocam vaktiniz varsa eğer bir de doğrayıcınız,alıp kabuklu fıstıkları ayıklayın ve doğrayıcıya atın birkaç dakika içinde çok güzel bir fıstık ezmesi elde edeceksiniz.İçerisine isterseniz az bir şey sızma zeytinyağı,bal,pekmez vs.ilave edebilirsiniz.Ürünü amazondan alsak Olur mu konu hakkında bilgisi olan var mı
Hocam baran yurtdısından baya ürün alıyor biz öğrenciyiz ebaydan nasıl getirtelim bunu o getirip satsa geçirir baran çok paragöz oldu.FISTIK EZMESI MAKINESI
Baran kalayci face de paylasti gördüm internetten aradim şaşirdim![]()