Mersin Body Salonları

eger hoca olarak arıyorsan ne yazıkkı yok ama alet olarak arıyorsan üniversitenin ki iyi diyorlar gitmedim ama duydum sadece

teşekkürler wolfmen , ben zaten mersin üni.sinde okuyorum , üninin salonunu da gördüm , o kadar da güzel değil bence , kendime salon buldum bu arada , aylık 80 TL gibi bir rakam istiyorlar ama çok lüks ve çok geniş bir salon ... bu akşam orada başlıyorum inşallah ...hocasıyla görüstüm , protein tozu almak istiyorum sizce almalımıyım dedim , bence 1 ay çalışmış bir için gayet iyisin , toza gerek yok gibi , yinede bir süre çalış ona göre al yada alma derim dedi ...

hangi salon o güzelse bende geleyim :)

stadyumun giriş kapıları varya batı tarafta , tam onun karşısı ... görürsün ... bizim işyerine 300 metre mesafede , bıraktığım yer de işyerinin hemen karşısıydı çok kolay oluyordu , çantamı alıp çıkıyordum ... ama sorun etmiyorum , salona varıncaya kadar ısınmış oluyorum :) gelebilirsen gel derim , çok güzel bi salon bence ... makinalar falan cillop gibi yeni hepsi , daha çok bayanlar oluyor içerde . body aletlerine hiç dokunmuyolar ...

pozcu

pozcu civarında yokmudur salon ? Hoca da adam gibi olsun yalnız.Buradakiler aslen kick bokscu ama salona alet alarak body yaptırıyorlar.Vücutla işgili bişey bilmiyorlar.İyi bi hocası olan nere var ?

Ben Soli Center'in alt katındaki spor salonuna gidiyorum ve gayet memnunum Soli Fitness Center olarak geçiyor adı aylık 80 TL, 3 aylık peşin verince 65 TL veriliyor :) Aletler de hocamız da gayet iyi :)

hocam pozcu civarında var mıdır peki ? Oralar uzak kaçıyor otobüsle git gel olmasın diye diyorum.Yalnız şu dinamik spor kulübü gayet iyi duruyor.Aylık kaç lira ?

hocam pozcu civarında var mıdır peki ? Oralar uzak kaçıyor otobüsle git gel olmasın diye diyorum.Yalnız şu dinamik spor kulübü gayet iyi duruyor.Aylık kaç lira ?

Ben Metlife tayım Muğdat camii karşısı. Şu an mersin için hem kalite hem vg açısından en ideal salon.

Ben Metlife tayım Muğdat camii karşısı. Şu an mersin için hem kalite hem vg açısından en ideal salon.

Arson metlife ' ın aylık ücretini nedir? birde salon genelde kalabalık oluyor mu?

Back
Yukarı