ilk basladigimda 1 1.5 ayda az kalori beslendim ve sonrasinda gunluk notr ihtiyacimin altinda almama ragmen kilo vermedim ama acikcasi 1 1.5 aydan sonra kilo verme amacim yoktu fakat gunluk ihtiyacimin altinda genellikle beslenmeme ragmen kilo veremedim.Simdi bulk veya definasyon yapmaya kalksam metabolizman yavasladimi bilmiyorum mesela örnek vereyim internette sabit kiloda kalmak icin gunluk 2700 istiyorsa suan benim metabolizmam yavaslama durumu eger olursa +300 fazla almam fazladan yaglanma -300 alsamda kilo veremememe neden olabilir.Ayrica dediginiz belirtiler hakkinda emin degilim ama bu belirtiler yok kafam cok karisik biraz googlenin altini ustune getirmem gerek .d-Kilo vermekte zorluk, hızlı kilo alımı
-Kronik yorgunluk, üşüme, baş ağrısı
-Sürekli bir şeyleri unutma
-Saç dökülmesi
-Kuru cilt
Diye sıralıyor hazreti google
belirtiler doğru. kan tahlili yaptırarak tiroidlerinde hormonlarında bir problem var mı öğrenebilirsin. sen kötü ve yetersiz kalori aldığın için tiroid bezlerinde sorun olabilir. benim tavsiyem bir dahiliyeye gözükmen yönünde dahiliye diyetisyene yönlendirir.ilk basladigimda 1 1.5 ayda az kalori beslendim ve sonrasinda gunluk notr ihtiyacimin altinda almama ragmen kilo vermedim ama acikcasi 1 1.5 aydan sonra kilo verme amacim yoktu fakat gunluk ihtiyacimin altinda genellikle beslenmeme ragmen kilo veremedim.Simdi bulk veya definasyon yapmaya kalksam metabolizman yavasladimi bilmiyorum mesela örnek vereyim internette sabit kiloda kalmak icin gunluk 2700 istiyorsa suan benim metabolizmam yavaslama durumu eger olursa +300 fazla almam fazladan yaglanma -300 alsamda kilo veremememe neden olabilir.Ayrica dediginiz belirtiler hakkinda emin degilim ama bu belirtiler yok kafam cok karisik biraz googlenin altini ustune getirmem gerek .d