Meter Mevsimler düşüyorr (steroid ve online pt açıklaması Yasin Hoca)

izlemeyenler için[DOUBLEPOST=1421003629][/DOUBLEPOST]
B6v-vqKIEAI6Ttd.jpg

definasyon ilaci :D

Hiçbiri umrumda değil de , iyi bir vücut umuduyla 16-17 yaşındaki kardeşlerimin paralarını corlamasi ayıp. Online pt, internetteki bilgiler copy paste yapıp müşteriye keklemektir benim gözümde. Zaten ciğerinin beş para etmediğini anlamak zor değil. Allah karşıma böyle insanlar çıkarmasın. Kolay gelsin.

çok çok fazla hayranı var. o da bu ilgiyi paraya çevirmeyi biliyor. 150 liraya fıstık ezmesi satıyor. ve hayranlarını da, o vücuda fıstık ezmesi sayesinden geldiğine inandırmış. çocuklar da harçlıklarını biriktirip, o hayalle gidip parayı fıstık ezmesine yatırıyor. özel olarak iletişime geçtiklerinden daha ne kadar para yoluyor, bilinmez..
dünyanın 1 numarası benim, diyor. hayranları da gerçekten onu dünyanın 1 numarası sanıyor...
hepimiz, bu tip insanların, o fıstık ezmesi para etmediğinde , ihtiyacı olan parayı ne yollardan temin edeceğini az çok tahmin edebiliriz. bu işin 1 kademe ilerisi, ya hırsızlıktır, ya jigololuktur.
ruhu şadolsun, Atatürk boşuna dememiş, ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim diye...

Ben online PT işini bir türlü çözemedim, kanlı canlı PT'ler çok pahalı bunlar ucuz mu ? Benim bildiğim salondaki PT'ler saatine 100 TL gibi bir rakam alıyor ama en azından hareket tekniğini adam gibi öğretiyorlar, online PT'lerde bu iş nasıl oluyor, adam yaptığı hareketin videosunu çekip hocasına yolluyor o da video üzerinden mi düzeltme yapıyor ?

Ben online PT işini bir türlü çözemedim, kanlı canlı PT'ler çok pahalı bunlar ucuz mu ? Benim bildiğim salondaki PT'ler saatine 100 TL gibi bir rakam alıyor ama en azından hareket tekniğini adam gibi öğretiyorlar, online PT'lerde bu iş nasıl oluyor, adam yaptığı hareketin videosunu çekip hocasına yolluyor o da video üzerinden mi düzeltme yapıyor ?

İnternetten resimlerini gönderiyorsun, değerlerini, yağ oranını gönderiyorsun vs. sana beslenme-antreman programı çıkarıyor işte olay o. Hareketlerinde doğru yapılışını Youtube'da video örneklerinden falan gösteriyor. Millette zannediyor ki sihirli bişey olacak yazık yani ne diyim.

Personel tranırlık hizmeti online da olur gym de saatlik de olur. İnsanlar çalıştığı gym de hocasını beğenmez veya internetten araştırmaya üşenir. Öyle insanları gym de çalıştırıyorum ki. Adamlara program yazıyorum internete hareketin adını yazıp bakmak yerine her defasında bana bunu soruyor. O yüzden bu tip müşteriler için yapılan şey bunlar. Yani online pt lik veya gym de ki pt lik normal bişeydir...

Personel tranırlık hizmeti online da olur gym de saatlik de olur. İnsanlar çalıştığı gym de hocasını beğenmez veya internetten araştırmaya üşenir. Öyle insanları gym de çalıştırıyorum ki. Adamlara program yazıyorum internete hareketin adını yazıp bakmak yerine her defasında bana bunu soruyor. O yüzden bu tip müşteriler için yapılan şey bunlar. Yani online pt lik veya gym de ki pt lik normal bişeydir...
Hocam online PT gym PT'ye göre çok mu ucuz ?

Mesuta Ak'a katılıyorum her ne kadar insanları kandırsada böyle yapıldıkça adamın ismi dahada duyuluyor herkez herşeyin farkında zaten bu tarz kavgalara gerek yok metere laf atıyorlar ama benim gözümde kim olursa olsun haklı veya haksız bu tarz hakaretler bu sporda yanlıştır . Dediğim gibi herkez herşeyin farkında senin orda sı.mık demen bişeyi değiştirmiyor senin seviyeni gösteriyor .

çok çok fazla hayranı var. o da bu ilgiyi paraya çevirmeyi biliyor. 150 liraya fıstık ezmesi satıyor. ve hayranlarını da, o vücuda fıstık ezmesi sayesinden geldiğine inandırmış. çocuklar da harçlıklarını biriktirip, o hayalle gidip parayı fıstık ezmesine yatırıyor. özel olarak iletişime geçtiklerinden daha ne kadar para yoluyor, bilinmez..
dünyanın 1 numarası benim, diyor. hayranları da gerçekten onu dünyanın 1 numarası sanıyor...
hepimiz, bu tip insanların, o fıstık ezmesi para etmediğinde , ihtiyacı olan parayı ne yollardan temin edeceğini az çok tahmin edebiliriz. bu işin 1 kademe ilerisi, ya hırsızlıktır, ya jigololuktur.
ruhu şadolsun, Atatürk boşuna dememiş, ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim diye...
Fistik ezmesini ben surekli aliyordum.Ebay'da 5 euro arkadaslar suanda bitane bitirdim,digeru kargoda.Bu sahtekara inanmayin, 5 euroluk malzemeyi 150 200 tlye satiyor.

nedense meter bende de guven veren bir tip izlenimi uyandirmamisti. Cok süpekulasyon donuyordu hakkinda, yanilmamisiz.
yasin hoca dolmus bayagi. Bu tip uyanikliklar yaparak yolunu bulmaya kalkanlara mahal vermemeli bu işin duayenleri. Spora hevesli genclere yazik oluyor.

Back
Yukarı