santiagomunez
Üye
programına baktım da 75 derece eğimli sehpada bench press nası bi harekettir hiç duymamıştımben

programına baktım da 75 derece eğimli sehpada bench press nası bi harekettir hiç duymamıştımben![]()
Bu adamın steroid kullanmadığına inanan varsa buraya kredi kartı numarasını ve şifresini yazsın, birşey yapmayacağım.
Bu kadar saf olunmaz.
5579 6602 3971 2045
Abi adamda kütle mi var gözünüzü seveyim ya sadece iyi define olmuş hepsi bu şu forumda bu adamdan daha kütleli 50 kişi vardır. Adamın tek olayı iyi define olması ki zaten programına da baktım deli gibi kardiyo yapıyor başka bir olayı yok.
Karakaş adamın kolları temiz 44-45 vardır vücudu da felaket define. Yani sen bu kadar yağsız şekilde bu kütleye steroid kullanmadan geldiğini düşünüyosan yanılıyorsun bana göre.
Adam gibi 5 sene boyunca düzenli olarak beslendiniz, çalıştınız, dinlendiniz de bunun gibi vücudunuz olmadı değil mi? İşinize gelmeyen yerde hemen steroid bahanesine sığının. Şuna "biz yapamıyoruz elin oğlu yapıyor" desenize. Zor tabii seneler boyunca disiplinli ve sürekli olarak emek vermek. Onun yerine "steroid var abi yeaa" demek daha kolay. Afferin, devam edin.
meter acunun bir programında bu vücudu 2 sene gibi bir zamanda ayda sırf bu spor için 2 bin TL harcayarak yaptığını söylemişti. Sence 2 bin TL'ye her ay supplement yumurta tavuk mu aldı? Ayrıca sence 2 senelik bir vücut böyle olur mu doğal yollardan?
Neden bu kadar abartıosun anlamadım? Bu vücutta steroid olduğunu tek bakışta bütün üstadlar söyleyebilir ki söylüyolar da neden inanmıosun anlamadım. Ayrıca kullansa nolur kullanmasa nolur sonuç olarak vücut iyi steroid insanların kendi seçimi yargılamak bize düşmez. tek sorun insanlar böyle bir hale kolayca gelebilceklerini sanıyolar bu adamın açıklamaları yüzünden orası yanlış adam gibi çıkıp söylemesi lazım muscletechle yumurtayla olcak iş değil bu arkadaşlar diye.
100 metreciler , jimlastik çiler steroid kullanıyomu sizce kullanırlarsa nolur yarışamazlar, ama böyle vucutları var her iki gurubunda demekki oluyomuş steroidsiz
steroıd kullanıyolarmı hemde ne bıcımanavar-wınstrol tıpı steroıdler bu sporlarda cok yaygın . yada clen - efedrın gıbı yag yakıcılarda aynı sekılde
steroıd kullanılmayan tek bır spor dalı yoktur su an
jımnastıkcıler yada kurekcıler yada yaglı gurescıler hepsı kullanır
100m sporcuları steroıdlerı maks sevıyede kullanır bunuda bılmek gerek su gıbı yanı
peki nasıl diskalifiye olmuyolar bunuda bir açıklarmısın?
https://www.youtube.com/watch?v=xCTfAR2gwN8 şu video nun 3,40 . saniyesinde ortada bir çocuk var o kolların steroidle olduğunu sanmıyorum kaç yaşında daha , tamam büyüme çağında hormonları aktif ama steroid yok.???