Meter Mevsimler

beyler bi mantık çerçevesinde düşünün vücuduyla ün kazanmış-gerçi tanerle olan arkadaşlığı onu gündeme getirdi ama onu gündemde tutan vücudu-birisi o yarışmada hilkat garibesine dönüşmekle eline ne geçecek ikna kabiliyeti güçlü olan birisi mesela acun tarafından ikna edilip sonradan da cayması gayet mantıklı..

bence alakası yok
yarışmanın sonuna kadar gidip gitmeyeceği belli değil,ancak son haftalara dogru çok zayıflamış oluyorlar,bu yarışma sayesinde yapabileceğin en iyi reklamı yapabilirdi merter,kaybedeceği ölçüleri zaten bir kaç ayda topardı yani nedir

arkadaşlar size bir kaç şey söylemek istiyorum,

meter m&f da ölçülerini verirken boyuna 180 dedi.kimsenin boyuna posuna takıldığımız yok ancak ölçüleri baz alırken kilo boy oranı kafanızda kisinin oranını hesaplarken mühim faktörler.
kendisi twitter da şahsi olarak dışarıda gördük kısa duruyosun diyenlere kendi ağzından arkadaslar boyum 178-179 falan demiştir ki böyle falan deniyosa o kesin 178 falandır .ne olursa olsun m&f gibi kariyerli bi dergiye abi hatrına cıkarıldın hatta kapak oldun ama değişmeyecek olan ölçün hakkında fake beyanat vermek ne kadar profesyonelce?

2- arkadasımız yine twitter dan survivor a katılırsam muscletech protein ve amino ile 2 ayda 5-6 kg kas alırım gibi akıllara zarar hayal ürünü bir rakam vermiştir ki arkadas burada genclere bisey öğretecekmis amacı oymus!? wtf?

3- yine twitter da fitness da messi benim dedi ve silvermodels e üye olan ilk türk tbenim dedi.bir kaç kişi siteyi inceledik ancak modeller arasında yoksun dedi.kendisi daha kontrat yapmadık kem küm falan yapıp rezil oldu ( atma din kardeşiyiz)

4- geçenlerde supplementler hakkında bilgi vercem dedi ve nitric oxide ler ile creatine hammaddesinin aynı hammadde ve tip ürünler olduğunu söyledi ki yine arkadasımız burda genclere ders veriyo supplement öğretiyor. creatine ve nox u nasıl aynı dersin ne alaka diye bi kac kez yazdım ancak tabi görmek istemedi.

5- arkadasımız bu ülkede bu sporun önderi, öğreticisi ve bu yola bas koyan genclere örnek sporcu olmak istediğini söylüyor. ancak twitter dan sürekli "gızlar, alkol, reinadayız bu aksam sortie deyiz bu aksam " yazarak özellikle bu sporda nasıl önce ve örnek olabilieceğini düşünüyor?yani bu sporda uyumanın önemini hepimiz biliyoruz tamameyvallah evden cıkma demiyoruz ancak herhangi bir sporla böyle bir yasam tarzı sergiliyerek ve zaten kasıtlı olarak göze sokmaya calısarak nasıl örnek olunur? sizce de abesle istigal değil mi?

hmm basta twitterdan kendisini takip ederken bakalım bu sporla alakalı neler söyleyecek neler paylasacak dye merak etmistim ve acıkcası medyatikte olsa bu spor ile uğrasan birinin medyatik olmasına hasret olduğumuzdan dolayı ülkece bir nebzede olsa bu söhretini düzgün kullanabilir diye ümit etmiştim ancak sonraları bir insan ne kadar absürd ve sacma olabilir onu görebilmek icin takip etmeye devam ettim yer yer cokca sinir bozulması yasatmıyor değil.

meter'in durumuyla alakalı ecnebilerin çok güzel ve yerinde bir lafı vardır, "wannabe" :)

malesef meter bu ve evet katılıyorum aramızda 10 x meterler var olacaktırda.

saygılar,

Bu adamın boyu nasıl 1.80 oluyor.Acun la yan yana resimleri var Acun 1.82 neredeyse 10 cm var aralarında...Bir baska resim Demet Akalın la Demet in boyu 1.73 hemen hemen aynı gibiler

ada gezilerinde meter vardı yarışma adasına giderken kayboldu.oraya kadar gidipte rahatsızlanıp çekilmesinin sebebini bende çok merak ediyorum.
nez zaten istanbulda rahatsızlanmış, nez neysede meteri gözlemlemeyi çok istiyordum hayal kırıklığı oldu.ama hasanda sağlam onunla idare edeceğiz artık :) azbuçuk nihat ve doğuşda var tabi.

ada gezilerinde meter vardı yarışma adasına giderken kayboldu.oraya kadar gidipte rahatsızlanıp çekilmesinin sebebini bende çok merak ediyorum.
nez zaten istanbulda rahatsızlanmış, nez neysede meteri gözlemlemeyi çok istiyordum hayal kırıklığı oldu.ama hasanda sağlam onunla idare edeceğiz artık :) azbuçuk nihat ve doğuşda var tabi.

:)
Şimdiden favorim Nihat, ahlaklı ve iyi bir sporcu kişiliğine sahip olduğunu gözlemledim ilk programdada olsa, inşallah düşüncem değişmezde tabi. Daha önceleride takip ettiğim sanatçılar arasındaydı zaten.

Ya arkadaşlar hani program başlarken Doğuş evinden çıkıp arabasına giderken bir spor çantası vardı ya, ne koskocaman nede ufacık rahat bi çanta vardı. Ben Ankara'da o tür çantaları çok aradım bulamadım. Bende çanta var fakat büyük, omzuma geçirdiğim zaman pantolonu bile zedeliyor yürürken, fakat o tür küçük spor çantaları çok rahat oluyor gibi, ankarada karşılaşan var mı?

Beyler konu meterden gitgide kopuyor ama neyse...

Hasan'ı da bizim kas görmemiş toplumumuz mr olympia koltuğuna oturttu şimdiden adam her yerde en azılı amerikan güreşçisi gibi anlatılıyor bence tirceps-biceps bi orantısızlığı var kolda ama genel duruş olarak oldukça iyi üstelik boyuda bayağı var..

Etrafta çok söylenti var, bende kulaktan dolma da olsa, birkaç birşey duydum, paylaşmak isterim, bana mantıklı geldi, takdir sizindir.
Biliyorsunuz ki Acun ünlülere gelmeleri için bir para ödüyor, Nez ' e en az parayı ödemiş bilgilere göre, Meter'de bunu öğrenip, Nez'e söylemiş, Nez bunun üzerine yarışmadan ayrılmış, Acun'da bunu öğrenip, Meter'i yarışmadan çıkarmış, farkettiyseniz, adaya gelmeden önceki 2-3 günlük süreçte meter'in de görüntüleri var, adam oralara kadar gelecek, adaya gidince hastalanacak, sizce de saçma değil mi?

Bence, aralarından en düzgün fiziğe sahip Nihat, net olarak inceleyenler benimle aynı görüşte olacaktır.

Meterin yarışmaya katılmamasına üzüldüm bence yarışmada en iyi fiziğe sahip olan Nihat oyunlardada başarılı Doğuş sporu bırakmış anlaşılan 1 yıldır spor yapmadığını okumuştum zaten fiziğinin en iyi olduğu yıl 2000lerin başıydı neyse kızlardan favorim almeda bu arada

Meterin yarışmaya katılmamasına üzüldüm bence yarışmada en iyi fiziğe sahip olan Nihat oyunlardada başarılı Doğuş sporu bırakmış anlaşılan 1 yıldır spor yapmadığını okumuştum zaten fiziğinin en iyi olduğu yıl 2000lerin başıydı neyse kızlardan favorim almeda bu arada

1 yılda o kadar düşüş nasıl yaşamış acaba , harbiden enteeresan ya cok celımsız hanı goruntuyede gectim bitmiş tükenmiş solmuş bir yaprak gibi :)

1 yılda o kadar düşüş nasıl yaşamış acaba , harbiden enteeresan ya cok celımsız hanı goruntuyede gectim bitmiş tükenmiş solmuş bir yaprak gibi :)

1 sene degil 2 yıl oldu bırakalı 2010 dan beri spor yaptıgı yok. haliyle çökmesi normal yaşta bu arada 38 herkes 10 sene öncesinin doğuşunu bekliyordu sanırsam :D

hatırlıyorum doğuşun eski hallerinide hakkaten şimdi alakası yok sporu bırakmış tamamiyle keşke gelmeden önce hiç yoksa 3-4 ay çalışsaydı yine ortaya bişeyler cıkardı nihatın ve hasanın çok gerisinde hem güc hem gorsel olarak

Arkadaslar ne 1 ne 2 senesi ya şundan 3 ay önce yani gecirdigmiz kışın twitterda saksılı fotograflarını yayınlamadımı doguş, hani ortalık yıkılmıştı :) ne olduda bıkac ayda bu adam bu hale geldi merak ediyorum dogrusu

Back
Yukarı