Öyle yaparsa para kazanamazbacak 0, kanat yok baktım pozlarına yani o bünyeye 0 ın da altında lat yok adamda. yarışmaları rüyasında görür ancaadam plaj vücudu mantığıyla kütle kasmış sadece. ulisses e baktım hani bizimki dünyanın bir numarası ya
adamın kas kalitesi üst düzey, meterdeki gh göbeği olmadığı gibi genetik harikası 8 pack var adamda. kanatlar bağımsızlığını ilan etmiş. bacak 10 numara. ama programını meter yazmıştır kesin
insan biraz realist olur arkadaş. çakma takipçi satın almasa, dese arkadaşlar benim hedef bu elimden geleni yapıyorum ben sizden biriyim bana destek olun, yok işte şuralarım eksik tamamlayalım falan tamam diyecem. bir de etrafında yeni başlayan adamlar var şöyle iyi böyle iyi yazıyorlar bu da bakıyor salak çok kazıdıkça kazıyalım mantığında.
@ass55 Ona göre fitnessçıda kanat olmazmış. Olursa bodyci olurmuş ve penguen yürüyüş olurmuşbacak 0, kanat yok baktım pozlarına yani o bünyeye 0 ın da altında lat yok adamda. yarışmaları rüyasında görür ancaadam plaj vücudu mantığıyla kütle kasmış sadece. ulisses e baktım hani bizimki dünyanın bir numarası ya
adamın kas kalitesi üst düzey, meterdeki gh göbeği olmadığı gibi genetik harikası 8 pack var adamda. kanatlar bağımsızlığını ilan etmiş. bacak 10 numara. ama programını meter yazmıştır kesin
insan biraz realist olur arkadaş. çakma takipçi satın almasa, dese arkadaşlar benim hedef bu elimden geleni yapıyorum ben sizden biriyim bana destek olun, yok işte şuralarım eksik tamamlayalım falan tamam diyecem. bir de etrafında yeni başlayan adamlar var şöyle iyi böyle iyi yazıyorlar bu da bakıyor salak çok kazıdıkça kazıyalım mantığında.
zaten herkesin vücuduna göre farklı program veriyor kendi programı çok ağır zaten onu verse milleti geriye götürür adam işine bakıyor bende yadırgıyordum önceden ama şimdi hoşuma gidiyor onu eleştiren insanlar bu spora ne katmış bakmak lazım meter nerde onlar nerede sorgulamak lazım bazı şeyleri burada 100 kişi olumsuz yorum atmış biride bendim ama ben nerdeyim yada siz nerdesiniz meter nerede olaya böyle bakmak lazım adam böyle bi vücutu yapmış ekmeğini tabiki yiyecek bu türklerde bu var kendileri yapamayınca yada normal bir düzeyde bir şeyler yapınca digerini küçük görüp dışlamak kardeşim yorum atıyorsun meter kötü orası yok burası yok diye istersen 45 cm define kolun olsun (ki yok) o cocuklara egitim verirken sen evde oturup forumlara yazıyorsun yani eleştirmeye hakkın yok vücutunu eleştir orası kötü burası kötü diye ama adamın kişiliğini karakterini eleştirme şuan lazar da jeff seidde hepsi naturalım diyor ve yabancılar destekliyor bizim adamlarımız naturalırz deyince yok ne naturalı allah belanı versin vücut yapmıssın ama adam olmamamıssın moduna giriyorlar meter bunlara bi tarafıyla gülüyodur zaten merak etmeyin lafım sana değil hem kendime hemde gereksiz yorum atan insanlaraİşi ticarete dökmesi çok anormal değil aslında. Vücudu müthiş bence her ne kadar şurası,burası eksikte desek çok orantılı duruyor. Ama bişey diyeceğim de yanlış anlamayın şimdi. Bu işi belli bi süre yapan adamlar streoid olayını zaten anlar burada çok uzun süre tartışılmış ama kullandığı belli zaten. Ama buna rağmen ısrarla aksini iddaa etmesini geçtim kendisinden program alması için insanları bu şekilde yönlendiriyor. Yani bakın ben naturel yaptım sizde yaparsınız gibi hayal satıyor adam. Benim gözümde dolandırıcılıkla eş değer bişey bu. Buna kanacak bi ton insan var. Ek olarak birinden program almakta aşırı saçma bişey. Herkesin genetiği yapısı vücut tepkisi vs. farklı Lazar Angelov'un programını ben uygulasam bi etki edeceğini sanmıyorum. Bunu deneyerek kendiniz bulursunuz ciddiyim gittiğim salondaki hocadan bile program almak istemiyorum ben aslında.
zaten herkesin vücuduna göre farklı program veriyor kendi programı çok ağır zaten onu verse milleti geriye götürür adam işine bakıyor bende yadırgıyordum önceden ama şimdi hoşuma gidiyor onu eleştiren insanlar bu spora ne katmış bakmak lazım meter nerde onlar nerede sorgulamak lazım bazı şeyleri burada 100 kişi olumsuz yorum atmış biride bendim ama ben nerdeyim yada siz nerdesiniz meter nerede olaya böyle bakmak lazım adam böyle bi vücutu yapmış ekmeğini tabiki yiyecek bu türklerde bu var kendileri yapamayınca yada normal bir düzeyde bir şeyler yapınca digerini küçük görüp dışlamak kardeşim yorum atıyorsun meter kötü orası yok burası yok diye istersen 45 cm define kolun olsun (ki yok) o cocuklara egitim verirken sen evde oturup forumlara yazıyorsun yani eleştirmeye hakkın yok vücutunu eleştir orası kötü burası kötü diye ama adamın kişiliğini karakterini eleştirme şuan lazar da jeff seidde hepsi naturalım diyor ve yabancılar destekliyor bizim adamlarımız naturalırz deyince yok ne naturalı allah belanı versin vücut yapmıssın ama adam olmamamıssın moduna giriyorlar meter bunlara bi tarafıyla gülüyodur zaten merak etmeyin lafım sana değil hem kendime hemde gereksiz yorum atan insanlara[DOUBLEPOST=1398944967][/DOUBLEPOST]ayrıca yukardaki arkadaş daha iyi olan bir sporcunun fotografını atmış o zaman ronnie colemanı alalım sonrada phil heath ı phil heath tabki daha hacimsiz ronnieden o zaman phil heathın allah belasını versin diyelim böyle vücutmu olur kral ronnie diyelim böyle mantıkmı olur kardeşim biraz düşünün yorum yaparken
Yazdığın yazıda elbet doğru ve yanlış diye nitelendirilecek yerler vardır ama son kullandığınız ''Zira İngiliz sömürüsü meraklısı Kıbrıs'ın yeni jenerasyonunun zerre sevmem yazık merhum Bülent Ecevit'in, merhum Rauf Denktaş'ın emeklerine yazık..'' cümlesini şiddetle kınıyorum,siz nasıl tüm halkı bir tutarsınız? o zaman bende diyorum ki;bu nasıl bir jenerasyon yazık Yüce önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emeklerine yazık... Lütfen dikkatli olalım hedef alacağınız kitleyi iyi seçin bir bölümü deseniz tamam sonuna kadar haklısınız ama biz Rauf Raif Denktaş'ın izinden halen daha gitmekteyiz. Meteri seversin sevmezsin o sana kalmış ama bu tür konulara dikkat edelim. ''Kıbrıs TÜRKdür TÜRK kalacak!!''Meter kendisine yeni yetmelerden oluşan bir koza oluşturdu. Bu işten para kazanmasına, parasını kasa çevirmek isteyen zengin çocuklarını yolmasına filan kızmıyorum, ama düşünmeden de edemiyorum; yıllardır yapılan hareketler aynı, programlar aynı ve vücutlar da ortada Arnold' ta bench press yaptı, Dorian da bir sürü row yaptı, nedir yani Meter'in yazdığı program niye daha muteber olsun?
Ayrıca Phil Heath dahil tüm prolar röportajlarında sürekli yeni şeyler öğrenmeye çalıştıklarını söylerlerken ve bilgili olma hususunda çok mütevazı konuşurlarken Meter'in ve hocasının böyle fitnısı, vücut geliştirmeyi bulup geliştiren kişilermişçeşine konuşmaları çok komik.
Öyle küfürlü, argo videolar çekmekle bu forumun hemen hemen her üyesinin bildiği bilgileri tekrar edip durmakla dünya çapında başarı filan yakalanmaz. Taş çatlasın Kıbrıs şampiyonu olunur.
Ayrıca bir sporcunun profesyonelliğinde zirveye ulaşmasının daha kolay olması tamamıyla amatör dönemde yaptığı hataların telafisinin daha kolay olmasıyla alakalıdır. Bana kalırsa Meter amatör dönemlerinde karın çalışırken hızını alamayıp, obliklerini bu hale getirmese önü daha açık olabilirdi. Örneğin Phil Heath'e neden zorlu deadlift videoları olmadığı sorulduğunda; bu duruma belini ince tutmak için eskiden beri dikkat ettiğini belinin bir kere kalınlaştığında geri dönüşün çok zor olduğunu söylüyor. Adam başından beri hemen hemen her şeyi hesaba katıp zirveye oynasın, sonra powerliftingçi gibi deadlift yapanlar da "onun bel genetiği iyi, falan filan" diye hönkürerek kendilerini avutsunlar.
Meter vücudunu konuşturarak dünya çapında başarı yakalayıp bizleri gururlandırabilir, çenesini konuşturarak değil.
Ayrıca Meter'in başarısı benim milli duygularımı okşar mı o da ayrı bir tartışma konusu, zira İngiliz sömürüsü meraklısı Kıbrıs'ın yeni jenerasyonunun zerre sevmem yazık merhum Bülent Ecevit'in, merhum Rauf Denktaş'ın emeklerine yazık..
aynen bu konuda katılıyorum arkadasa sadece supplementten bile cahilce fayda beklien insanlar ile doluyken olay tamamen nasıl yaptından ne ile yaptın mantığına dönebilir[DOUBLEPOST=1399043560][/DOUBLEPOST]birde şöyle bişi var hani zenginin parası örneği gibi bir insan herhangi bir konuda basarılı olur ve ciddi para akışı sağlar ise geri kalanının sadece eleştiri yapması kalır castin bibır gibi müzikten örnek verilir ise castini müzik katagorisine bile alırsanız eğer demem o ki birde reklamın iyiyisi kötüsü olmazSteroidli olduğu gün gibi ortada, sporu az çok bilen biri steroidli birini gözünden anlar tabiri caiz ise. Fakat ben steroidli değilim diyerek doğru bir hareket yapıyor. Steroid kullanan her kişi umuma açık yerde steroidsizim demeli bana göre. Steroide dolaylı yada dolaysız özendirilmemeli insanlar