mevsres
Üye
Powerlifting tarzı çalışmaya başladığımdan beri hiç vücuduma bakmamaya başladım ve sırf rakamlara odaklandım, fakat vücudumun daha iyi geliştiğini gözlemledim ve hala amacım Bodybuilding açıkçası, eskiden Bodybuilding tarzı çalışmaya başladığım zamanki halimden sonra bile ölçü olarak çok iyi ilerlemeler sağladım Powerlifting tarzı çalışma ile.
Mesela Texas Method programı sağ olsun haftada 3 gün Squat yaptırıyor ve bacaklarım 64 CM'e çıktı, çok değil 5-6 ay öncesine kadar 58 CM olduğunu çok iyi hatırlıyorum ve yağ oranı arasında uçurum fark yok, o zamanlar 90 Kg ile 5 tekrar Squat yapamıyordum şu an 145 KG ile 5 tekrar yapıyorum, bu da bacak kaslarıma gelişim sağladı.
Onun dışında omuzları baya zayıf biri olarak yine Texas Method programı sayesinde omuzlarım baya gelişim sağladı, çünkü bu programda Bench Press'e verdiğimiz önem kadar Overhead Press'e de önem veriyoruz.
Eski fotoğraflarımı bazılarınız bilir belki, bunlar da son formum.
Bu fotoğraf ise ilk spora başladığımdaki halim.

Mesela Texas Method programı sağ olsun haftada 3 gün Squat yaptırıyor ve bacaklarım 64 CM'e çıktı, çok değil 5-6 ay öncesine kadar 58 CM olduğunu çok iyi hatırlıyorum ve yağ oranı arasında uçurum fark yok, o zamanlar 90 Kg ile 5 tekrar Squat yapamıyordum şu an 145 KG ile 5 tekrar yapıyorum, bu da bacak kaslarıma gelişim sağladı.
Onun dışında omuzları baya zayıf biri olarak yine Texas Method programı sayesinde omuzlarım baya gelişim sağladı, çünkü bu programda Bench Press'e verdiğimiz önem kadar Overhead Press'e de önem veriyoruz.
Eski fotoğraflarımı bazılarınız bilir belki, bunlar da son formum.
Bu fotoğraf ise ilk spora başladığımdaki halim.

Son düzenleme: