Mide Ağrısı

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 15-20 gündür evimde aletlerimle spor yapıyorum. Günde 50 tane falan mekik çekiyorum. Sormak istediğim şu; 1 haftadır aralıklarla midem ağrıyor. Sürekli değil, bazen gece ağrıyla uyanıyorum, bazen akşam üzeri aniden giriyo, bazen sabah kalktığımda ağrı oluyor. Sizce yaptığım sporla alakası olabilir mi arkadaşlar? Ağrı göğüs kafesimin tam altında ortadaki o ufak çukurda ve etrafında oluyor.

Sporla bi ilgisi olucağını sanmıyorum söylediğin yer karın boşluğu galiba eğer hâla devam ediyorsa önemsememizlik yapma bi doktora görün.

sporla beraber beslenme alışkanlığın değiştiyse buna bağlı olarak midede fazla asit salgılaması ile ilgili problem çıkabilir. bazı insanların midesi hassastır. beslenme şekli değişince tepki verebilir. en iyisi doktora görünmendir. geçmiş olsun.

karın ağrısını spora bağlamak pek mantıklı gelmedi bana aslında böyle bir forumu sağlık ocağı gibi kullanmak hiç mantıklı gelmiyor.bir rahatsızlık varsa yeri hastane yada sağlık ocağıdır

Netugur beslenme alışkanlığım değişti. Daha az yemeye başladım, kilo da vermek istiyorum çünkü. Zaten özellikle acıkmaya başlayınca ağrı da hafiften başlamaya başlıyo.

Devilish sen de doğru söylüyorsun, doktora görünmek en doğrusu ama ne bileyim sporla ilgilidir belki diye ilk önce size sorayım dedim. Şu anda pek bi ağrı yok ama ağrı yeniden başlarsa doktora görüneceğim.

tam mekik çekiyorsunuz değilmi? göğüs kafesiniz midenize bağırsaklarınıza baskı yapıyordur. tahminimce geniş bir kafes sahibisizi

Back
Yukarı