Abi ben devamlı aynı hareketleri yapıyorum arka arkaya ikigün.
Önce biraz ısınıyorum , ip atlıyorum , sonra biraz yumruk egzersizi yapıyorum (full conract kursuna gittiydim orda yaptığımız yumruk antrenmanlarını yapuyırum)
Bu üstte söylediklerim cardio egzersizi oluyo benim çapımda

Sonra 4 set şınav çekiyorum 15 erden setler arası 1 dakika
Bu şınav konusunda bişey sormak istiyorum bi seferde 30 35 şınav çekiyorum ben ama 3 senedir devamlı çekiyorum anasını satıyım o 30 baraşını aşamadım bi türlü.Şöyle bi yatışta 100 150 şınav çekmek istiyorum ama olmuyor.Bu yüzden 4 set halinde daha az sayıda şınav çekmemi tavsiye ettiler.Bakalım etkileri bekliyorum.Boyum 1.79 kilom 80 kg. Sizce bu oranda biri için 30 35 şınav çokmu az? Ama 3 senedir devamlı çekiyorum 35 den sonra geliştiremedim.
Şınavlarsan sonra mekik bacak kaldırma 10 kglik dambılla yana eğilme yapıyorum.
Karını çalıştırdıktan sonra 10 kg lik dumbella 12 10 8 6 şeklinde hammer curl yapıyorum biceps için
Ondan sonra 10 kglik dumbell ile 12 10 8 lateral raise yapıyorum omuz için
Ondan sonra 10 kg lik dumbella dumbell french e benzeyen bi hareket yyapıyorum ama oturarak bide iki elimi kullanarak 25 20 halinde yapıyorum bunuda triceps için.
Sonra tekrar açma germe yaparak antremanı bitiriyorum.
Bu hareket isimlerini forumdan bakarak yazdım.
Çok amatörce yaptığımın farkıdnayım ama yinede güzel ve biçimli bir vücudum var.Zaten yazlarıda hep çok yüzmüşümdür.
Vücudum bel ve kalçada biraz yağlı.
İp atlağamaya yeni başladım kilomu 80 den 74 75 e indirirsem sanırım kalçam ve belimde eriyecek.
İşte yani demek istediğim bend evamlı bu hareketleri yapıyorum yalnız dumbell ağarlığı arttı önce 5 ti sora 7.5 şimdi 10 kg
Şınavı dumbelldan önce ve sora 30 ar çekerdim. şimdi 1 dakka arayla 15 er çekiorum.
Neyse içimi dötüm rahatladım. Hehe. Yakında resimlerimi de koyabilirim.BEni çekecek birini bulursam