Biraz daha detay vermen mümkün mü acaba? Boksta şike malumdur ama kariyerindeki bütün maçlar için bunun doğru olması pek mümkün görünmüyor.muhammed alinin maçlarını mafya yoluyla kazandığı ortaya çıktı zaten sevmiyordum tek kral mike tyson DEMİR MİKE ...
Muhammed Ali ile Tyson boks stilleri açısından çok farklı yapılara sahiptirler. Bir mülakatta Ali Tyson'a iltifat amacıyla maç yapsak beni nakavt ederdin demiştir ama doğrusu böyle bir maç olsaydı sonucu hiç belli olmazdı. Çünkü Muhammed Ali boks dünyasının gelmiş geçmiş en sağlam çenelerinden birine sahiptir.
George Foreman (Ernie Shavers ile birlikte) devrin en sert yumruklarına sahip boksörlerden biridir. Ali ile maç yaparlarkan George bir ara bütün gücüyle en sert yumruklarından birini Ali'nin vücuduna indirir ve tam işte şimdi Ali'nin canını yaktım derken Ali kulağına şöyle fısıldar:
: Is that all George? ( Hepsi bu mu George)

Uzun lafın kısası Ali-Tyson maçının galibi kim olurdu sorusu cevapsızdır, ama işin içine karakterleri katarsak Ali gibi bir karakter abidesini Tyson gibi bir derbeder ile karşılaştırmak bile hakaret olur.