Mike ve Arnold

HeavyDuty

Yeni Üye
5091.jpg

VG tarihinden güzel bir resim. ;)

mike bir tane denk getirirse arnold nakavt bence :) niye diye sorarsanız adamın nasıl çalıştığını hepimiz biliyoruz :D

mike mentzer hiç steroid kullanmamış diye okudum bir yerde
aslı varmı, genç öldü ama?
palavradir sanirim.. hakkinda bir kac sey okudum kardesi öldükten 38 saat sonra ayni evde kendiside ölmüs.. otopside kaninda asiri dozda morfin bulunmus kardesi uzun süredir böbrek rahatsiziymis, mike ise kalp ve böbrek rahatsiziymis..

arnoldun yüzünde korku var yalnız...bana da öyle gelmiş olabilir ama kavgaya girecek yüz ifadesi değil o...

palavradir sanirim.. hakkinda bir kac sey okudum kardesi öldükten 38 saat sonra ayni evde kendiside ölmüs.. otopside kaninda asiri dozda morfin bulunmus kardesi uzun süredir böbrek rahatsiziymis, mike ise kalp ve böbrek rahatsiziymis..

Aslında tam tersi, önce Mike sonra kardeşi Ray ölü bulundu. Steroidler konusunda da en çok kullanan kişilerdendir belki de Mentzer biraderler. HIT Training tekniği adında bir teknik geliştirmişler ve buna göre çalışmışlardı. Bu şekilde gelişebilmek için de streoide abanmanın gerekli olduğu neredeyse herkesce malum. Hatta ölümünden 24 saat önce tamamlamış olduğu videoya bakarsanız Mentzer biraderler 100 yaşında gibi duruyorlar.

bunların kavga ettiklerini düşünmek bile istemiyorum :)

arnold tınlamıyo mike ı :D
süper resim

bu foto muhtemelen 80 olympiasından, o sene arnold beş sene ara verdikten sonra surpriz bir şekilde mr. olympiaya katılır. chris dickerson, frank zane ve mike mentzerin vücutları arnold'unkinen çok daha formda olmasına rağmen arnold ismi sayesinde yarışmayı kazanır. Heralde fotoda mike buna isyan ediyor...

:D haha çok komik olmuş senmi yaptın bunu fabregas :)

Devlerin kapışması olurdu heralde :) Zaten normal insanlar bunlara karşı çıkamaz anca kendi sikletinde yaparlar :)

oncelıkle mıke nın steroıd kullanmadıgı tam bır palavradır cunku yaptıgı ıdman sıtemı asırı dozlarda steroıd kullanımını gerektırıyordu

fotodakı olay ıse yanılmıyorsam 78 olımpıadan olay ıse soyle arnold yarısmaya son anda gelır ve normalde yarısmaması gerekırken yarısmaya katılır ve mıke ona cok sınırlenır aralarındakı dıyaloksa arnold mıke a sen koca gobegıne bak gıbısınden bır sey soyluyor

kavgaya gelınce mıke nın alacagı bır gercek

Back
Yukarı