Military Press ve Boyun Ağrısı

herkeze iyi günler 3 aylık bir spor geçmişim var body olarak ve military(ön omuz)yaparken boynumu eyerek yaptım zorlandım eve gittim uzanırken mükemmel bir arı girdi 1 hafta ara verdim kas gevşetici filan kullandım sonra tekrar 1 hafta sonra aynı harekkette zorlandım ve 1 aydır anam ağlıyo pazartesi emar çektircem diyelimki fıtık var bidaha body yapamazmıyım ? (BEN BU İŞİ PROF YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM 30-40 yıl filan yapıcam body benim herşeyim)

Kafanı asla eğmemelisin, boynunda olucak baskı sonucu sakatlık riski çok fazla, sehpa uzunsa kafanı yasla, bele kadar olan sepha ise kontrollü olman gerekir

bunu bilmek zor inş. ciddi bir sakatlığın yoktur ve bu sana ders olur bidaha çok iyi araştırıp öyle hareket edersin
sıkma canını inş. bişe yoktur
kas ve iskelet sistemi zedelenmeleri kolay geçmiyor bakalım doktorlar ne diyecek
stres yapma buda iyileşmeyi negatif etkiler

inşlah bu manevi destek için çok teşekkür ederim bundan sonra işte bu siteden dergilerden kitaplardan bu işin gerçekten nasıl yapılacağını öğrenicez ve ona göre yapıcaz body gerçekten çok seviyorum inş zorunlu olarak bırakmam gerekmez

Back
Yukarı