mkaya
Üye
Öncelikle herkese selamlar, bu spora 15 yaşında başladım. Aralıklı olarak (yazin pek gidemiyodum salona) 3.5 yıldır yapıyorum. Bu aralar beslenme olsun antremanlar olsun çok düzensiz gidiyorum. Düzen oluşturmak, beslenmemi ve antremanlarimi takip etmek için bu günlüğü açtım.
Genel Bilgiler:
Boy : 1.78
Kilo : 85
Supplement olarak şuan kullandıklarım : muscletech nitrotech ve assault
Sabit bi beslenme yok degisiyor zamanla günlüğü güncellerken beslenmeyide sabitlemeyi düşünüyorum.
Antremanim 1 gün on, 1 gün off şeklinde. Bulk olarak büyümeye başladığımdan beri kardio ve karın çalışmadım. Her idmanin hakkını vermeye çalışırım herzaman.
1.gün : Göğüs, ön kol, calf
2.gün : off
3.gün : Sırt, arkakol
4.gün : off
5.gün : Gögüs, Omuz
6.gün : off
7.gün : önkol, arkakol
8.gün : bacak
9.gün : off
Spor salonuna başladığım ilk hafta boy 1.64 kilo 57 ;
Idmanlara devam ettim beslenmem idare eder düzeydedi ve başladım pis bulka ;
Baya bi süre böle dolaştım yaklaşık 76 kg kadar oldum baya yağlandim yaza doğru yağ yakma diyeti yaptim o ara cla whey bcaa kullandim diyet low carb gibi biseydi ve günde yaklaşık 5 bardak yeşil çay içtiğimi hatırlıyorum 70 kg kadar indim ;
Olay burdan sonra başladı karın kası sevdası vardi o zamanlar bende ama kollar 33 34 cm di. Vücud küçüktü hacimsizdi baktim böyle olmucak.
Benim istedigim tshirt giyince spor yaptigimiz belli olsun, hacimli olmak istiyodum. Yine basladim pis bulka ve şuan 1.78 boy 85 kg yum. ;
Şuanki ölçülerim ;
Gögüs : 110
Omuz : 127
Kol : 39.5
Bel : 94
Bacak : 57
Kalf : 42
Hedefim; Kollari 43 44 yaptiktan sonra yağ yakma diyetine giricem ve kg sabit tutucam.
Herkese spor hayatında başarılar dilerim.
Genel Bilgiler:
Boy : 1.78
Kilo : 85
Supplement olarak şuan kullandıklarım : muscletech nitrotech ve assault
Sabit bi beslenme yok degisiyor zamanla günlüğü güncellerken beslenmeyide sabitlemeyi düşünüyorum.
Antremanim 1 gün on, 1 gün off şeklinde. Bulk olarak büyümeye başladığımdan beri kardio ve karın çalışmadım. Her idmanin hakkını vermeye çalışırım herzaman.
1.gün : Göğüs, ön kol, calf
2.gün : off
3.gün : Sırt, arkakol
4.gün : off
5.gün : Gögüs, Omuz
6.gün : off
7.gün : önkol, arkakol
8.gün : bacak
9.gün : off
Spor salonuna başladığım ilk hafta boy 1.64 kilo 57 ;

Idmanlara devam ettim beslenmem idare eder düzeydedi ve başladım pis bulka ;

Baya bi süre böle dolaştım yaklaşık 76 kg kadar oldum baya yağlandim yaza doğru yağ yakma diyeti yaptim o ara cla whey bcaa kullandim diyet low carb gibi biseydi ve günde yaklaşık 5 bardak yeşil çay içtiğimi hatırlıyorum 70 kg kadar indim ;

Olay burdan sonra başladı karın kası sevdası vardi o zamanlar bende ama kollar 33 34 cm di. Vücud küçüktü hacimsizdi baktim böyle olmucak.
Benim istedigim tshirt giyince spor yaptigimiz belli olsun, hacimli olmak istiyodum. Yine basladim pis bulka ve şuan 1.78 boy 85 kg yum. ;

Şuanki ölçülerim ;
Gögüs : 110
Omuz : 127
Kol : 39.5
Bel : 94
Bacak : 57
Kalf : 42
Hedefim; Kollari 43 44 yaptiktan sonra yağ yakma diyetine giricem ve kg sabit tutucam.
Herkese spor hayatında başarılar dilerim.
Son düzenleme: