• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Mliberation'nun haftalık gelişimi

dün yeni programa başladım sadece göğüscalıştım dummbalların etkisile tiricepslerimde dün epey calıştı aralarında 3 gun var göğüsle tricep idmanımın fazla etkilermi yoksa göğüsle tricepsi atnı güne koyıyımı

Etkilemez 3 gün gayet yeterli bir süre, aynı güne almana gerek yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:04 ----------

bu hafta aldığım ölcülerimde
sağ kol 34.0cm
solkol 33.4cm olmuş

Omuzlar ve kollar iyi gelişmiş 2 ayda. Göğüs şeklinde bana çok benziyor bu arada :)
Bende 7 ay yapıp yazın bıraktım 2 ay eylülde tekrar başladım kol gelişimimizde aynı 32 ye düşmüştü benimde şuan 34,5 :lol:

67 kg oldum kol ölcüm sağ 34.1 sol 33 .6
göğüsün de ortasını dolduruyorum beli bir gelişim oldu
not bu biceps idmanı en iyi calıştığım program

bench press 10-8-8-6
flat dumbell flies 10-8-8
incline barbell press 10-8-8-6
incline dumbell flies 10-8-8
pullower 10-10-10
yeni göğüs programım diyerini forumda değerlendirdik ve buna karar verdim

aynen devam kardeşim odanı topla unutmaki iyi bir bodyci fark yaratır her hareketiyle her davranışıyla disiplin daima disiplin . bak bana kafayı yememek için body ve meditasyon yapıyorum :D:D şaka şaka güzel vucut yaşında erken çok iyi olucaksın çok iftaharla takip edicem

vücud yapısı bence gayet iyi.Bende yeni başladım dumble programı vardı onu uygulayacam,hepsinden 3 er 4 er harekte wardı,ben programların içine 2 şer tane daha farklı hareketler kattım,ona göre setlerin içinden düşürdüm,.beslenme konusunda hiç bilgim yok RPotein karbonhidrat yardımcı olacak birsii var mı ? yaş 18 boy 178 jkilo 76

bence karbonhidrad çok alıyorsun Şekerin çıkacak :),ama doğru yoldasın bende aynı programdayımda protein ve karbonhidrat ben protein 80 k.hidrat 280-300 gibi dumble ile çalışıyorum,Şınav tekniğinle ilgileniyorum bilgin var mı ?

ben evde dumble ile açlışma programını uguluyorum 4 set
bütün bölgelere 8-10-12-14 yapıyorum haftaya 9-11-13-15 yapıcam uygun olur mu ?

Back
Yukarı