MMA ye nasıl girebilirim yani (UFC) ye

dostum bu konu hakkında detaylı araştırma yaparsan bulabilirsin,2 yıl önce bıraktım mma i ancak detaylı bilgi bulamazsan yardımcı olmaya çalışırım..

Sakın yapma öyle birşey,yaşın daha genç,kanın kaynıyor normaldir fakat dışarıda tek başına 5 kişiyle mücadele edebilecek kapasitede olsanda,ring başkadır.Sana temelde biraz daha MMA e yakın bir dövüş sporu olan Sanda yı tavsiye ederim,daha sonrada buna BJJ ekleyerek MMA e adım atman daha uygun olur,dediğim sporlardada uzmanlaşman 22-23 yaşını bulur,MMA içinde uygun yaşa ve seviyeye gelmiş olursun. thums:

Vazgeçtim MMA den ya basketbolcu olcam.Tehlikeli MMA
valla bana kick boks mma boks desinler hemen giderim ama başta antrenmanlarını öğrenmem lazım yardımcı olabilcek varsa söylesin demek istediğim spor dalında bir başarı elde etmek istiyorum dövüş konusunda judo falan filan istemiyorum bu 3ünden biri ama nasıl yapıcaz ki ? mma tehlikeli olduğu şimdi mi aklına geldi :) basketbol güzeldir futbolda öyle

sporcu olmak sandığın kadar kolay değil :) iyi bir alt yapı,boy ve yaşının 15 altı olması gerekiyor iyi bir yere gelebilmen için(basketbol) .. MMA tehlikeli olup olmaması değil yaptığın sporu severek yaparsan en iyilerden olursun

ben hayatımda ilk defa görüyorum vazgeçtim MMA den basketbolcu olacağım yok yok futbolcu olacağım yok karatede olabilir gibi ne bileyim basketbola yönelmek kastediyorsan normal karşılarım :))

Amatör olarak yapın, çünkü profesyonelde kafanız gözünüz yarılır. Öyle kolay değil.
Kick boks ya da boks yapın daha iyi. Bu sporlarda iyi kötü altyapımız var ülke olarak. Ama MMA de altyapımız yok. Yurt dışında yaşayan Türkler daha avantajlı tabi.

Basket felan seçimin elbet birşey diyemeyiz de hani kick boks sevmedim teknelerim iyi değil der boksa gecersinde :D mma den basket nedir sjsjsjsjs :D :D ve amatör olarak yap illa yapcaksan. Sonuçta baskete de başlasan bi anda dünya şampiyonu olmayacaksın :D son olarak da (ciddi dusunuyorsan) araştırmadan bir anlık hevesle karar alma :) yanı profesyonel dusunuyosan sadece istek değil yeteneğin de olması gerekiyor :) iyi araştır sonra pişman olma

Back
Yukarı