Mma

Mereba arkadaşlar.6 ay sonra yeni bir sınıfa başlayacağım.daha önceki sınıflarda kendim gibi olamadım hep başkalarını örnek aldım.ve bu sınıfa istediğim bir şekilde girmek istiyorum.ve bunun içinde çeşitli kurslara başlıyacağım.mma kursuna başlıyorum vb. 6aylık bana kendimi her konuda geliştirebilecek kurslar falan önerirseniz sevinirim.

filmlerin etkisiyle mma boks falan bu tarz şeylere bir hevesle başlayıp bırakmayın bir işe yaramıycaktır

body salonuna yazıl hiç değilse gücün artar duruşun güzelleşir fiziğin oturur

MMA'ya merak sanırım never back down 'dan geldi oysa türkiyede mma kursunu tam anlamıyla verebilecek birisi yok,(Bu konuda iddaalıyım fakat Wing Tsun veya Jiu Jitsu yapabilirsin,
bunlarda sana yardımcı olabilirim bir eğitmen olarak,

4 ay falan kickboks yaptım ve eskişehirde uzun araştırmalarım sonucunda diikatimi mma çekti ve tek 1 salonda var bende oraya yazılacağım 10 gün sonra. yurt dışından seminer vermeyede gelicekmiş hocalar kafes ringide var.ve uzun süreli düşünüyorum fakat tabikide müsabık olmayı düşünmüyorum. mesela ben kendimi sadece mma dövüşleri alanında değil çalışarak taklalı tekmeler atmayı çok istiyorum sizce başarabilirmiyim bunları?

ben zaten kızların beğenisi kazanmk için başlamıyorum kurslara sadece fazla kas hoşuma gitmiyor yani yaş az daha ilerleyince yazılacağım fitness'e.

Eğer için temiz bu işi spor ve sağlık için birde savunma için yapıyorsan güzel. Ama bizim ülkemizde çoğu insan bu tür sporları ooooh öğreneyimde biri bulaşırsa agzını yüzünü kırarım dagıtırım herkesi dövebilirim mantığında olduğu için... çok şeyler yazarım ama bu kadar yeterli neden mma onuda biraz açıklarmısınız.

Eğer için temiz bu işi spor ve sağlık için birde savunma için yapıyorsan güzel. Ama bizim ülkemizde çoğu insan bu tür sporları ooooh öğreneyimde biri bulaşırsa agzını yüzünü kırarım dagıtırım herkesi dövebilirim mantığında olduğu için... çok şeyler yazarım ama bu kadar yeterli neden mma onuda biraz açıklarmısınız.

öncelikle ben mmaya içerisinde 5 6 tane dövüş sporu öğrettikleri için gitmek istiyorum.birde ben sporu çok seviyorum yani yüzmeyede başlıcam kısa bir süre sonra.daha öncesinde yaşları büyük insanlardan çok karışan oldu. yani ağızlarını burunlarını kırmak değilde etkisiz hale getirebilecek seviyeye gelmek istiyorum.

Sayin Ercan ,

Bende buna benzer bir konu acmistim eksik olma cevap erdinyukardaki sorunun cevabini merek ediyorum acik asi eger ozel ders icin tavsiyenvarsa degerlendirmek icin hazirim.

Back
Yukarı