Knock0ut
Üye
Meraba öncelikle herkese
Forumda henüz yeniyim kafamda bazı sorular var forumda araştırma yapmama rağmen isteğim bilgileri bulamadım bazı sorularım olucak.
Öncelikle ben modellik yapmak istiyorum. Yaşım 17 Boyum 185 Kilom 75 civarındadır.Yaklaşık 5 ay spor yaptım ve 3 aydır bıraktım.İnternette biraz araştırma yaptım modellikte boy ve fizik çok önemliymiş ve tabide tip.Yüzüm abartmak gibi olmasında Berk Oktayı, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit karışımı diyebilirim
Ancak boyumun daha uzamasını istiyorum ve gereken fizik nasıldır modellik için. Şuan tekrar bir spor salonuna yazıldım ve yüzme havuzunda yüzüyorum hergün 1 saat boy uzamaya yardımcı olurmu? Ayrıca basketbolada yazılmak istiyorm bunlar boyumu uzatmaya yardım edermi? Bu yaşıma kadar hiçbir spor yapmadan boyum bu kadar uzadı. Szce neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorm.
Şimdiden teşekkürler
Forumda henüz yeniyim kafamda bazı sorular var forumda araştırma yapmama rağmen isteğim bilgileri bulamadım bazı sorularım olucak.
Öncelikle ben modellik yapmak istiyorum. Yaşım 17 Boyum 185 Kilom 75 civarındadır.Yaklaşık 5 ay spor yaptım ve 3 aydır bıraktım.İnternette biraz araştırma yaptım modellikte boy ve fizik çok önemliymiş ve tabide tip.Yüzüm abartmak gibi olmasında Berk Oktayı, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit karışımı diyebilirim

Şimdiden teşekkürler