"Mountain Man"

http://bodyspace.bodybuilding.com/heyzeus909/

Myspace:http://www.myspace.com/fishhookbellybutton3

How I Stay Motivated: If I'm not improving, then I'm dying. I don't need motivation to keep from dying.

apr132007post3bnw0.jpg

75593966sn4.jpg

1000480cdc5.jpg

25464ri4.jpg

img0038blt5.jpg

img0044bdl3.jpg

pepsishirt22007mar21ccx3.jpg

squatrackviewws4.jpg

Torsosu ufak bir adam, vücutçu olarak hiçbir özelliği yok.
Kıllar zaten hijyenik olarak fena duruyor, beli, kalçası dar, define, ama müsabık olarak sıradan bir adam olur.
Küçük yarışmalarda derece alabilir yarışma diyeti yapsa.

ben çok beğendim.
kılları sakalı falan onun tercihi,olayın zor kısmını halletmiş kolay olan kıl-tüy kısmı kalmış onuda kesmek,temizlemek yaptığı işten daha kolay.

bizim yorumlarımızı okursada, sanırım bi 6 ayda 10-15 kilo alarak gözümüze girmeye niyetlenir. şu ana kadar adam emeğinin karşılığını almış.

Güzel vücudu varmış.Ama kıllarından arınması şart:)

Sakallardan dolayı dedi sanırım, sakalına makas değdirmeyen sofu Yahudiler vardır ama bu adamın onlarla alakası bile yok, bu adam eminim Teksaslı falandır, tam ırkçı Amerikalı tipi var :D

Avrupa yahudilerine benziyor bir miktar. Seferad değil o kesin.
Yahudiler geniş çatılarıyla ün yapmamaışlardır onu kastetmiş olabilir boxer.
Bence konu açıldığı bölüm itibariyle adamı gözümüze zayıf gösteriyor. Sonuçta prof değil bu adam. Kendi resimleriniz bölümüne koyulabilecek biri olurdu aramızdan olsaydı. Orada iyi övgü alırdı. Definisyonu iyi, sakal ve kıl olayına zaten ben karşı değilim. Genetiği olsaymış sonuç alırmış.

gereksiz bir yorum,burasi bunun tartisilacagi veya yorum yapilacagi yer degil.

bu konularda çok katısınız

insanlar burayı her yönden benimsiyor yazıyor ve forum kurallarında belirtmesine rağmen, robot olmadığı için kendini oradaki maddelere proglamlayıp sınırlandıramıyor.

bu kadar katı olmasanız çok daha eylenceli çekici bir yer olacak
ortada hakaret yok küfür yok.10-15 mesaj yazmışız ısınıyoruz ortama.

hop bi mod çıkmış
efendim gereksiz mesaj,konusu değil,büyük harfle yazmayın,dini mevzulara girmeyin.sonuç BAN.konu dışı bölümüne bile yazılmış olsa bazı konular silinebiliyor.bunun mantığını anlamış değilim.

forumdan soğutmaktan insanı azarlamaktan başka bi mantık görmüyorum.sizin tarafınızdan ne açıklaması olursa olsun.çünkü kimi üyeler çok rahat lafını esirgemeden yazabiliyor.

üyelerin nasıl yazmalarını istiyolarsa, modlarında üyelere karşı öyle yazmalarını isityorum.üslubunuz sinir bozucu.

en azından azarlamadan silinecek bişey varsa silinebilir.

insanlar burayı her yönden benimsiyor yazıyor ve forum kurallarında belirtmesine rağmen, robot olmadığı için kendini oradaki maddelere proglamlayıp sınırlandıramıyor.

hop bi mod çıkmış
efendim gereksiz mesaj,konusu değil,büyük harfle yazmayın,dini mevzulara girmeyin.sonuç BAN.konu dışı bölümüne bile yazılmış olsa bazı konular silinebiliyor.bunun mantığını anlamış değilim.

forumdan soğutmaktan insanı azarlamaktan başka bi mantık görmüyorum.sizin tarafınızdan ne açıklaması olursa olsun.çünkü kimi üyeler çok rahat lafını esirgemeden yazabiliyor.

üyelerin nasıl yazmalarını istiyolarsa, modlarında üyelere karşı öyle yazmalarını isityorum.üslubunuz sinir bozucu.

Sen fikrini söylemişsin, bende fikrimi söyleyim.
Öncelikle Boxer arkadaşımız, Yahudi derken aşağılama anlamında söylemediği anlaşılıyor.
Ancak genede bu foruma her etnik gruptan insan giriyor olabilir, bu sebeple yönetimin her tür insanı göz önüne alarak uyarıda bulunması çok doğal.
Ülkemizde çok Yahudi olmadığı için daha anlaşılır bir şekle uyarlayacak olursa.
Kürt heralde, Ermeni heralde gibi laflar, aşağılama içermese bile bir anlamda ayrımcılık içeriyor.
Her sakal bırakan Yahudi olacak diye birşey yok, ya da her kalın kaşlı insan Ermenidir diyemeyiz.
Ya da buna benzer şeyler.
Denecek olursa, dediğim gibi bahsi geçen topluluktaki insanları üzmüş oluruz.
Tam olarak konudan örnek verecek olursak, resimdeki sacı sakalı birbirine karışmış adamı Yahudi sandığın için, temiz traşlı, kendine iyi bakan Yahudi bir vatandaş, yahu kardeşim tüm Yahudiler böyle değil, onlar çok sofu, kendine has bir grup sadece diye kendini açıklama gereği duyabilir.
Bunların yaşanmaması için en iyisi hiç o konulara girmemek.

Bir vücutta en sevmediğim şey damarların çok belirgin vefazla olması!bu arkadaştada fazlaca mevcut bu,ayrıca kas bakımından başarılı olsada hiçte estetik bulmadım kılları kesse belki bi nebze iyileşebilir!

hop bi mod çıkmış

bu başligin off topic olmamasi icin bu şikayetini forum hakkinda bölümüne yazabilirsin,orda tartisiriz.

Back
Yukarı