MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419
Bu ürünü kullandıktan sonra, antrenman sonrası protein tozuyla birlikte creatin almamın sakıncası olur mu ? yoksa gereksizmi olur? :)

assaulttan 1 tam ölçek alıyorsan yeni üründe 5 gram creatin var(eskisinde de o civardadır) 5 gram daha alabilirsin 80 üstü kiloysan.

assaulttan 1 tam ölçek alıyorsan yeni üründe 5 gram creatin var(eskisinde de o civardadır) 5 gram daha alabilirsin 80 üstü kiloysan.

Teşekkür ederim:) Kullandım bugün bakalım yarım ölçekten biraz daha az kullandım alışma açısından ona rağmen etkisini hissettirdi. Fazla bir patlama falan yaşamadım doğal olarak ama hissettirdi gerçekten özellikle son setlere doğru normalde yorulurdum ama yorulma hissi gerçekten çok azdı.

şöyle deyim ben genelde halısaha maçlarından önce kullanıyorum yarım ölçek civarı çok soğuk havaya rağmen ynede baya bi ısıtıyor ve enerji veriyor öyle ki kasların yanıt vermiyor ama sen hala koşmaya çalışıyon.. geçen gastrocnnemiusun origosunu incitti ufak bi lif sorunu yaşadım sanırım.. yani özellikle kardiyolarda fln dikkat edin enerji ürünlerini kullandığınızda, enerji vardır ama kas buna karşılık veremezse bazı sakatlıklar yaşama ihtimali var..

Physiotherapist,

İyi beslenenlerde böyle sorunlar olmaz. kendimden biliyorum. kaslarım maşallah herşeye cevap verir. bu ek beslenmeye güvenmeden esas beslenmeye önem veren herkeste böyledir. esas beslenmeye dikkat etmeyen kendi düşünsün.

mp assalut

slm arkadaşlar forumu bayağı bi zamandır takip ediyorum.sizlerin yorumları doğrultusun da mp assalut ürünü aldım 2 defa kullandım ama 2 antremanımda ekstra bi etki göremedim.beslenmem iyi ve düzenli antrenmalarım da düzenli sizlerin yorumlarınızdaki gibi kullndım ama bi netice yok şu anda.
boy 1.87 kilo 105
beslenmem
saat 8.00 yulaf,5 yumurta beyazı,50gr lor peyniri--
10.00 meyva veya yoğurt
11.30 250 gr tavuk ve pilav
14.00 250 gr tavuk ve pilay
15.00 optimum whey.gaspari aminomax
15.30 mp assalut 1/2 ölçek
16.00 antrenman
18.00 optimum whey.gaspari aminomax
19.00 250 gr tavuk salata ve sebze
21.30 ara öğün meyve
23.00 5 yumurta beyazı ve 50 gr lor peyniri
saatler ve öğünler hiç şaşmaz
yani beslenmmemde de bisorun yok ama ben üründen ekstra bi şey anlamadım yanlışım nerde sizce
herkeze sakatlanmadan iyi sporlar

sevgili tolgacan,

mp assault vb. tarz enerji ürünleri antrenmanlarda gerekli enerjiyi yakalayamayan kişiler için. sen zaten maşallah beslenme programına göre enerjisi tavan yapmış bi adam olmalısın. bu beslenme sistemiyle değil mp assault, atom bombası yutsan sana tesir etmez abi :) ürünün bi kusuru yok.

slm arkadaşlar forumu bayağı bi zamandır takip ediyorum.sizlerin yorumları doğrultusun da mp assalut ürünü aldım 2 defa kullandım ama 2 antremanımda ekstra bi etki göremedim.beslenmem iyi ve düzenli antrenmalarım da düzenli sizlerin yorumlarınızdaki gibi kullndım ama bi netice yok şu anda.
boy 1.87 kilo 105
beslenmem
saat 8.00 yulaf,5 yumurta beyazı,50gr lor peyniri--
10.00 meyva veya yoğurt
11.30 250 gr tavuk ve pilav
14.00 250 gr tavuk ve pilay
15.00 optimum whey.gaspari aminomax
15.30 mp assalut 1/2 ölçek
16.00 antrenman
18.00 optimum whey.gaspari aminomax
19.00 250 gr tavuk salata ve sebze
21.30 ara öğün meyve
23.00 5 yumurta beyazı ve 50 gr lor peyniri
saatler ve öğünler hiç şaşmaz
yani beslenmmemde de bisorun yok ama ben üründen ekstra bi şey anlamadım yanlışım nerde sizce
herkeze sakatlanmadan iyi sporlar

Tam olcek almani tavsiye ederim, etkisi kacinilmaz.

tamam kardeşim çok teşekkürler yarı göğüs,kol antrenmanım var deneyeceğim sonucu yazarım

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

tamam kardeşim çok teşekkür ederim yarın göğüs,kol antrenmanım var deneyeceğim sonucu yazarım

---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:30 ----------

sevgili tolgacan,

mp assault vb. tarz enerji ürünleri antrenmanlarda gerekli enerjiyi yakalayamayan kişiler için. sen zaten maşallah beslenme programına göre enerjisi tavan yapmış bi adam olmalısın. bu beslenme sistemiyle değil mp assault, atom bombası yutsan sana tesir etmez abi :) ürünün bi kusuru yok.

sağolasın kardeşim sanada teşekürler

4. 5. antremnanda 1 ölçek aldım yine hiç etki yok normal antrenmanımı yaptım sonuç. fiyasko paranın boşuna gittiği kaatindeyim arkadaşlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:17 ----------

4. 5. günde 1 ölçek aldım yine bi etki göremedim.normal antrenmanımı yaptım.sonuç fiyasko. paranın boşuna gittiği kanaatindeğim arkadaşlar

http://www.bodybuilding.com/store/musclepharm/assault.html?CJAID=10409943&CJPID=3194159

Bir ölçekte mi o kadar var, önerilen 1/2 scoopda mı orasını anlayamadım. Reklamı tam scoop üzerinden yapıp, 1/2 sccop önermeleri saçma olur bence. Muhtemelen önerilen miktarın(1/2) değerleridir 6 gr Bcaa, 5 gr Creatin, 4 gr Beta-Alanine vs.

Son düzenleme:
Physiotherapist,

İyi beslenenlerde böyle sorunlar olmaz. kendimden biliyorum. kaslarım maşallah herşeye cevap verir. bu ek beslenmeye güvenmeden esas beslenmeye önem veren herkeste böyledir. esas beslenmeye dikkat etmeyen kendi düşünsün.

sürekli yüksek efor sarfedersen benim yaptığım gibi kasların cevap veremez.. yorgunluğumu dinlememem gereken zamanlarda kullanıyorum 1... ikincisi öğrenci olduğum için beslenmeme elimden geldiği kadarda dikkat etsem eksik kalıyor, eğer evdeki bi lise öğrencisiysen annen yada babanda çok iyi aşçıysa hergün bin çeşit gıda tüketebiliyorsan ve yemeğin sürekli hazırsa iştahında mükemmelse genetiğinde at genetiğiyse ( laktik asitsiz çalışan kas yapısı ) diyecek lafım yok. ek besinlerin ne işe yaradığını biliyorum kendimi tanıyorum o yüzden konuyla alakasız yorumlar yapma bana birşey yazacaksan özelden yaz.. forum trolluğu yapıp konuyu kirletmeyin.. bir tek sen üstüne alınma bu yazdıkalrımı senin gibi tipler çokça türedi forumda umarım herkes okur.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:30 ----------

4. 5. antremnanda 1 ölçek aldım yine hiç etki yok normal antrenmanımı yaptım sonuç. fiyasko paranın boşuna gittiği kaatindeyim arkadaşlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:17 ----------

4. 5. günde 1 ölçek aldım yine bi etki göremedim.normal antrenmanımı yaptım.sonuç fiyasko. paranın boşuna gittiği kanaatindeğim arkadaşlar

antrenmanını yapabiliyorsan neden bu ürünü kullanıyorsun? anladığım kadarıyla sen enerji değilde güç artışı istiyorsun. o yüzden creatin + glutamin öneririm ant öncesi ( eğer haftada 3 4 gün kırmızı et tüketiyorsan çok düşük dozda kullan bu tür ürünleri ve bu sporda 3 veya 4. aydaysan kullan yoksa boşa gider )

image_28513_450_white.jpg

Bu da yeni ambalaj

komutantopatan zannedersem bu yeni ambalaj değil türkiye dışında bu ambalaj var Türkiyede ambalajı değiştirmişler.

komutantopatan zannedersem bu yeni ambalaj değil türkiye dışında bu ambalaj var Türkiyede ambalajı değiştirmişler.

Neyse canım alt tarafı bir ambalaj sonuçta önemli olan içindeki şahsen ben gayet memnunum, boş mideye bolca su içerek alındığında etkisini hemen gösteriyor öyle karıncalanma tarzı birşeyden ziyade daha canlı daha seri hareket etmeye başlıyorsunuz birkaç ısınma hareketinden sonra da ağırlıklara bana mısın demiyorsunuz, kaslarım sanki çatlayacakmış gibi olduğu halde hala ağırlıkları kaldırabiliyordum, gerçekten güzel

Back
Yukarı