MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419
herkese çalışmalarında kolay gelsin. Bu ürünü muscle nitrotech ile kombine etsek assaultun içinde de kreatin bulunduğu için günlük olarak fazla kreatin almış olur muyuz ?

herkese çalışmalarında kolay gelsin. Bu ürünü muscle nitrotech ile kombine etsek assaultun içinde de kreatin bulunduğu için günlük olarak fazla kreatin almış olur muyuz ?

evet ağır gelır.. Benimde kafamda aynı sual vardı.. bodycı bı abım anlattı, assaultun ıcınde zaten konsantre kreatın bulundugu ıcın bırde nıtrotech alırsan bobrek ustu bezlerı yorarsın dedı..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:43 ----------

animal pump veya assault hangisi tercih edilmelidir arkadaslar ?

ben assault' u öneririm, pişman olmazsın. Hem yeni nesil içerik..

hiçbir sorun olmaz rahatlıkla kullanabilirsin.hatta antreman sonrasıda 3-5 gram kreatin kullanabilirsin.

hiçbir sorun olmaz rahatlıkla kullanabilirsin.hatta antreman sonrasıda 3-5 gram kreatin kullanabilirsin.
AngryHun,

cevabın için teşekkür derim. açıkçası biraz kafam karıştı çevremdekilerden de kullanabilirsin ve kullanamazsın diyenler var. şu an 79 kiloyum şu önümüzdeki 2 ay definasyonla 73-74 kiloya inmeyi planlıyorum. kas kaybını önlemeye çalışmak için ve performansımın düşmemesi için assault kullanıcam. 74 kilodaki biri için de nitrotech - assault kulanımı ağır olur mu?

ßenim bugun 1.hafta oldu tam ölcek aldım. Tam ölcek alınca yüzümde hafif karıncalanma oldu antreman'a başkladıktan 15 dk sonrada hafif çarpıntı yaptı.Ama üründen gayet memnunum

bır haftadır kullanıyorum tek sıkıntım vucudumda yaptıgı karıncalanma.etkısı cok ıyı saglam antreman cıkarıyorum...sunu farkeetım ısım gerıgı bazen yogun oluyorum beslenme bazen sekteye ugrruyor gun ıcınde sıkı beslendıgımde etkısı cok daha ıyı oluyor....

AngryHun,

cevabın için teşekkür derim. açıkçası biraz kafam karıştı çevremdekilerden de kullanabilirsin ve kullanamazsın diyenler var. şu an 79 kiloyum şu önümüzdeki 2 ay definasyonla 73-74 kiloya inmeyi planlıyorum. kas kaybını önlemeye çalışmak için ve performansımın düşmemesi için assault kullanıcam. 74 kilodaki biri için de nitrotech - assault kulanımı ağır olur mu?

olmaz arkadasım olmaz aldıgın kreatin miktarı atla deve degil su miktarını dengede tut yeter

Bende damarlanma yaptı,ama jack3d kadar değil

Önümüzdeki dönemde almayı düşündüğüm bir supplement. Şu anda kullandığım ON Creatine bitince başlamayı düşünüyorum.

Kreatin olayı da tam bir karmaşa. Yüklemesiz antrenman öncesi mi sonrası mı bir sürü sorular var net yanıtı olmayan...

Ürünü bugün aldım. Yarın göğüs çalışacağım mesela göğüsü tek çalışıyorum 5-6 hareket yapıyorum. Sizce yarım ölçek mi içeyim tam ölçek mi ? Ayrıca 10-15 gün içerisinde syntha 6 alacağım şuan kullandığım protein tozu yok. Protein tozu olmadan kullanmaya başlasam mı etkisini çok merak ediyorum da :D

Yarım ölçek iyidir,şahsen 1 ölçeğe çıkardım 1hafta sonunda güç artışı pek olmadı ama set aralıkları kısaldı + daha az yoruluyorum.

Back
Yukarı