MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419
Ürünü kullanan arkadaşlar gece yatarken uyuyamama yada terleme yapıyormu ürün ?

Öncelikle herkese merhaba bu ürünün 2 kutusun bitirdim

Arkadaşlar ürün sağlam bir ürün ama illa performans attırıcı diyorsanız benim ilk 3 üm var onları paylaşayım
1 wieder MUSCLE FREAK
2 jacd 3d
3 Assauld

En uygun fiyatlısı MP assauld bilginiz olsun ama durumunuz varsa muscle freak sizi patlatmayahazır birbomba haline getirir bilginiz olsun jacd 3 d şahane konsantre bir ürün ama yinede süper assaold da altta kalıryanı yok bu arada noxplode var onuda deneyebilirsiniz ... Ama en güzeli spordan önce birbardak kahve içelim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:18 ----------

ürün gayet sağlam ben 2 kutu bitirdim

once assault yaz sonra liste yaparsın

bugün arkadaşımdan yeni versiyonu var onda tam 1 ölçek rica ettim ve jack3d gibi hiçbir pump etkisi olmadı sadece yine jack3d gibi yorgunluğumu aldı o kadar.

Bende aldımda ama kışa saklıyorum bu arada assault u aç karınlamı aldınız tok karınla aldıysanız pek etkisi olmaz diye okumuştum yani okadar para veripte hiçbir pump etkisi almamak ta olmaz

öğlen 3de tavuğumu yedim 5.45de assault aldım tam ölçek 6.05de antrenmana başladım pump yok ama pek yorulmadım ve olumsuz yanı tadı berbat :/

21 sayfa yorumu okudum ve yeni yeşil ambalajından aldım ...

1)bsn true mass
2)muscle tech nitro tech
3)mp asault
4)mhp a-bomb

bu suplementleri kombinleyip kullanmayı düsünüyorum 1 ay kullandıktan sonra yeni bir nitrotech ve asault kullanmak icin ne kadar dinlenmem lazım kreatindeki gibi 4 hafta bekliyceksem hiç başlamayım bunlara daha iyi :)

bu urunleri 1 ay kullanıp bi hafta ara verip aynı sekilde yine kullansam sorun olurmu

vallahi ben hiç ara vermedim şimdiye kadar.ara verin denmesinin sebebi bence etkinin bir süre sonra hissedilmiyor olması bence bir şey olmaz

Bende kış ayı için mp assault aldım fakat dün dayanamadım gögüs kol antremanından 30 dk önce aç karınla yarım ölçek attım,fakat antremanda ne karıncalanma ne pump etkisi oldu.Neyde yanlış yaptım veya sorun bendemi anlamadm daha

yeni kutuyu aldım ama yine sıfır etki :) . bana yarayan bi tane nox ürün bulamadım pes ettim artık. yeni etiketli ürünü yeşil elmalı aldım, tadı felaket :)

Etki 10/1
Tad 10/1

buda olmadı bana :(

Bu ürüne sadece pump etkisi için bakılmamalı. İçinde 6g bcaa 5g creatine var zaten bu ikisini almaya kalkarsanız ayrı ayrı neredeyse assaultun fiyatına geliyor ki içinde 4g beta alanin 1.5 citruline var. Pump için içine biraz daha arginin atılabilir. Ben gelecek ay öyle deneyeceğim

pump alımı kişiden kişiye degişir arkadaşlar normaldir bazılarına hiç nox ürünü etki etmiyor nasıl etmiyorsada anlamıyorum ben bana yarıyor hepsi

pump alımı kişiden kişiye degişir arkadaşlar normaldir bazılarına hiç nox ürünü etki etmiyor nasıl etmiyorsada anlamıyorum ben bana yarıyor hepsi

işe yaramayanlardan bi tanesi benim :D .. no-xplode, no-xplode nt, gaspari superpumbmax, jack3d(antrenmandan daha fit çıkıyordum) , mp assault ve C4(antrenmandan daha fit çıkıyordum) ...

şanssız olanlardanım :)

*************VPX No-Shoutgun Vs MP Assault****************

Merhaba arkadaşlar ben iki ürünü de kullanmış biri olarak buraya sizi de kendi fikirlerimle aydınlatmak için yazıyorum şimdi öncelikle assault için spor öncesi yarım scoop , no shoutgun için 1 scoop kullanmanız gerektigi belirtiliyor ama antreman agırlıgınza göre bunu x2 yapabilirsiniz

Assault gerçekten inanılmaz bir pump etkisi yaratıyor vucudunuzdaki karıncalanmayı ve patlamayı içtikden 15-20 dakka içerisinde farkedebiliyorsunuz tadı da güzel sayılır , içtikden sonra adeta yerinizde duramıyorsunuz kaldırdıgınız agırlıklarda NoShoutgun'a göre daha çok artış oluyor ama tabi ki iki ürünün yarattıgı pump arasnda inanılmazda büyük bir fark yok gerçekten kullanıcısını üzmeyen bir ürün ve uykusuzluk gibi bir problem de yaratmıyor.

NoShoutgun
Spor öncesi kullanımda performansınızı arttırdıgı inkar edilemez bir gerçek ama spordan yaklaşık 30-40 dakka önce kullanmama ragmen bende patlama noktalarını daha çok sporumun ortasındayken yaşatan bir ürün , içinde yanılmıyorsam 12 tane farklı kreatin sentezi ve aynı zamanda protein de bulunuyor yani içerik olarak assaulta göre daha hızlı bir kas gelişimi sağlıyor ama 2-3 scoop alıcaksanız dikkat edin gerçekten miğdeyi inanılmaz rahatsız ediyor hatta bazen kullandıktan sonra soda içmek zorunda kalıyorum vs.

Tercih size kalmış iki ürünüde kullanıyorum (1 hafta 1i 1 hafta 1i gibi) ikisinden de çok memnunum .

*************VPX No-Shoutgun Vs MP Assault****************

Merhaba arkadaşlar ben iki ürünü de kullanmış biri olarak buraya sizi de kendi fikirlerimle aydınlatmak için yazıyorum şimdi öncelikle assault için spor öncesi yarım scoop , no shoutgun için 1 scoop kullanmanız gerektigi belirtiliyor ama antreman agırlıgınza göre bunu x2 yapabilirsiniz

Assault gerçekten inanılmaz bir pump etkisi yaratıyor vucudunuzdaki karıncalanmayı ve patlamayı içtikden 15-20 dakka içerisinde farkedebiliyorsunuz tadı da güzel sayılır , içtikden sonra adeta yerinizde duramıyorsunuz kaldırdıgınız agırlıklarda NoShoutgun'a göre daha çok artış oluyor ama tabi ki iki ürünün yarattıgı pump arasnda inanılmazda büyük bir fark yok gerçekten kullanıcısını üzmeyen bir ürün ve uykusuzluk gibi bir problem de yaratmıyor.

NoShoutgun
Spor öncesi kullanımda performansınızı arttırdıgı inkar edilemez bir gerçek ama spordan yaklaşık 30-40 dakka önce kullanmama ragmen bende patlama noktalarını daha çok sporumun ortasındayken yaşatan bir ürün , içinde yanılmıyorsam 12 tane farklı kreatin sentezi ve aynı zamanda protein de bulunuyor yani içerik olarak assaulta göre daha hızlı bir kas gelişimi sağlıyor ama 2-3 scoop alıcaksanız dikkat edin gerçekten miğdeyi inanılmaz rahatsız ediyor hatta bazen kullandıktan sonra soda içmek zorunda kalıyorum vs.

Tercih size kalmış iki ürünüde kullanıyorum (1 hafta 1i 1 hafta 1i gibi) ikisinden de çok memnunum .

Assault kişiden kişiye göre değişiyor etkisi bence bende hiç öyle etki yapmadı. Son 1-2 ölçek kala çok çok çok az elimde uyuşma yaptı sadece.

Yarın memlekete dönüyorum yanımda 1 kutu assaultu da götüreceğim. Geçen kullanımında güzel etki hissetmiştim. Şimdi tekrar kullanacağım ve bu sefer sadece protein tozu ve assault kullanmayı düşünüyorum. Etkisini tam anlamak için. Geçen kombinasyonda çok fazla ürün vardı.

Back
Yukarı