arkadaşlar 2 ufak sorum olacak
1.bu ürünün içinde 5gr kreatin varmış sizce ek kreatin almam lazımmı yoksa yeterlimi
2.supplement kürüm şu şekilde: antreandan yarım saat once:weıder whey proteın tozu+mhp 5gr glutamıne antremandan 15dk once:1.5kaşık twınlab lıkıd amınoasıt antremandan hemen once:mp assault antremandan hemen sonra:1.5 kaşık twınlab amıno yarım saat sonra ıste yıne proteın tozu+glutamıne
yanı ek olarak kreatın kullanmama gerek varmı assault kullanırken?
yada tablet bit bcaa alırsın. 4 g gelicek şekilde assault la kombine edersin.toplam 10gr yapar.protein içmene gerek kalmaz.sadece antrenmandan sonra içersin
edit:zaten amino alıyormuşsun pardon görmedim o zaman pycantric e katılıyorum karb. ve proteinden zengin bir öğün yersen e zaten amino da alıyorsun.antrenmandan önce protein içmenin lüzumu yok bence de
Arkadaşlar ben MP Assault aldım yalnız daha kullanmadım bugun idmanda kullanıcam. Yalnız aklımda şöyle sorular var satıcım bana kaşındırma etkisi olduğunu söyledi ve ben bu kaşındırma etkisinden biraz çekiniyorum nasıl içimi rahatlatabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
İçip deneyerek .)
Öyle kaşındırması falan yok
peki sizce bu ürünmü yoksa no-explode mi? ikisini e kullanan varsa düşünlerini yazarsa sevinirim
Arkadaşlar merhaba, ben şu an için sadece optimum whey kullanıyorum. Uzun süredir bu sporun içindeyim o yüzden artık bir farklılık istiyorum.
Whey proteini antremanlardan sonra kullanıyorum. Bazende günlük protein eksiğimi tamamlamak için günün çeşitli saatlerinde sütle yarım ölçek ya da 1 ölçek kullanıyorum
Şu an 2. ürün olarak MP Assault çok ilgimi çekti. Aslında aradığım şey ateşleyici etkiden çok creatin-bcaa gibi eksiklerimi tamamlamak. Sizce bu ürün bana uygun mu?