Neden shaker ile karıstırılmamalı?Aynen PeNa'nın da dediği gibi aç karnına içilmesi gerekiyor ve kesinlikle shaker ile karıştırmamalı dilerseniz ölçek miktarını arttırabilirsiniz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Neden shaker ile karıstırılmamalı?Aynen PeNa'nın da dediği gibi aç karnına içilmesi gerekiyor ve kesinlikle shaker ile karıştırmamalı dilerseniz ölçek miktarını arttırabilirsiniz.
Etkisini azalttığı için
4 saat çok fazla, yemekten 2 saat sonra kullanmanız yeterlidir.Bende devamlı shaker ile karıştırmıştım öyle protein karıştırır gibi deli değil ama bundan sonra karıştırmayacağım ve mideyi de 4 saat öncesinden aç tutacağım..çok etki farkediyor çünkü midenin boş olmasına dikkat edin..
yazmadan edemedim . arkadaş 1 ayda adele olarak yaklaşık 5 kilogram almışbu ürünün en büyük özelliği damar genişletici olması,,
bu ürünü kullandım bununla birlikte amino+pro+glutamin+bcaa kullandım
sonuç inanılmazdı gögüs antrenmanında bench presi max 117,5 kg bitirirdim 137,5 kg çıktım antrenman sonrası yılgınlık yorgunluk hissinide gideriyor 1 ayda 89 kg dan 94, 95 lere kadar yükseldim ve adele olarak
etkisini göremeyen arkadaşlar bunun yanında başka suplement kullanıyormusunuz ??
sonuç olarak zaman zaman ara vererek kullanılabilir tabi bunlar benim düşüncelerim
Bu hızla giderse adam 2014 mr. olimpia kesin olur mp assaultda e artık fabrikanın bahçesine bu arkadaşın bir heykelini yaptırırlar eşşek değillerdir o kadarda yani diye düşünmeden edemiyor insanyazmadan edemedim . arkadaş 1 ayda adele olarak yaklaşık 5 kilogram almış![]()
e nasıl yapacağız ? kaşıkla bardakta çevirecek miyiz anlamadım benEtkisini azalttığı için
Anlaşılmayacak ne var bunda ? çok mu garip bardakta kaşıkla karıştırmake nasıl yapacağız ? kaşıkla bardakta çevirecek miyiz anlamadım ben![]()
Ben eskisinide yenisinide kullanmış biri olarak kesinlikle eskisini kullanmanı tavsiye ederimarkadaşlar ürünü almayı düşünüyorum fakat yenisi de piyasada şu an iki tane assault var piyasada yenisini mi yoksa eski versiyonu mu almalıyım?
garip gelse dalga amaçlı bir yoruım atardım, ciddi bir soruydu neyse teşekkürlerAnlaşılmayacak ne var bunda ? çok mu garip bardakta kaşıkla karıştırmak
teşekkür ederim tam bugün alıcaktım cevabın zamanlaması güzel olduBen eskisinide yenisinide kullanmış biri olarak kesinlikle eskisini kullanmanı tavsiye ederim