MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419
Bende devamlı shaker ile karıştırmıştım öyle protein karıştırır gibi deli değil ama bundan sonra karıştırmayacağım ve mideyi de 4 saat öncesinden aç tutacağım.. :) çok etki farkediyor çünkü midenin boş olmasına dikkat edin..

Bende devamlı shaker ile karıştırmıştım öyle protein karıştırır gibi deli değil ama bundan sonra karıştırmayacağım ve mideyi de 4 saat öncesinden aç tutacağım.. :) çok etki farkediyor çünkü midenin boş olmasına dikkat edin..
4 saat çok fazla, yemekten 2 saat sonra kullanmanız yeterlidir.

bu ürünün en büyük özelliği damar genişletici olması,,

bu ürünü kullandım bununla birlikte amino+pro+glutamin+bcaa kullandım

sonuç inanılmazdı gögüs antrenmanında bench presi max 117,5 kg bitirirdim 137,5 kg çıktım antrenman sonrası yılgınlık yorgunluk hissinide gideriyor 1 ayda 89 kg dan 94, 95 lere kadar yükseldim ve adele olarak

etkisini göremeyen arkadaşlar bunun yanında başka suplement kullanıyormusunuz ??

sonuç olarak zaman zaman ara vererek kullanılabilir tabi bunlar benim düşüncelerim
yazmadan edemedim . arkadaş 1 ayda adele olarak yaklaşık 5 kilogram almış :D

2 kez bgn kulandm dendgi gibi ac karnına içtm etkileri gzeldi karıncalanma hafif bi sıcsklık oldu etkilerde hemen yüzm gldü idmanın 15 dk ılk kısmandan sonra cıdı etkı etti özellikle odaklanma olaynı cok sevdm ve yorgunluk yok 3 set yptgm harketlrı 4 yptm tshmınm kutuyu yarılaynca daha iyi hisedicem acıkcası memnun kldm

arkadaşlar ürünü almayı düşünüyorum fakat yenisi de piyasada şu an iki tane assault var piyasada yenisini mi yoksa eski versiyonu mu almalıyım?

Arkadaslar herkese selam bi sorum olacak assault yaklaşık 5ay önce kullanmıştım raspberry aromali ve suya karıştırınca mavi renkliydi bugün ikinci kutumu aldım yine aroması raspberry ancak rengi turuncu gibi biraz şeftali suyunu andıran bir görüntüsü var ve tadi da onceki kadar keskin degil yenisini farklı bı yerden (Beşiktaş'ta işlek bı dükkan)dan aldım sahte mı diye killandim sorayım dedim farklı renk / tat versiyonları var mıdır acaba bilen var mı
Şimdiden teşekkürler iyi çalısmalar

Bu ürünü kullandım ve 0 pump etkisi aldım,gerçekten önermiyorum.
Daha önce dorian yates nox pump ve superpump max kullandım.2 supplement de bu üründen daha iyi.

Ürünün eski versiyonunu begenmistim. Yeni hakkında bircok olumsuz yazı okudugum ve nasılsa eskisini bir sure sonra bulunmayacagim icin bunu aldim. Weider/Muscletech ikilisine gore daha basarılı buldugum bir pre w/o ve fiyat/performans olarak da iyi noktada bulunuyor.

Ciddi anlamda ilk defa kullandığım bir ürünün bu kadar etkili olduğunu gördüm, normalde gün içinde mesela sadece omuz çalıştıkdan sonra bırakın başka haraketi 5 dakka yürüyemezdim. Ama 4 gündür kullanıyorum ve harika bir ürün,spordan 30 dakka önce içiyorum, omuz+sırt çıkarıyorum üstüne kardiyo bile yapıyorum sıkılmasam karın bile çalışabilirim kesinlikle tavsiye ederim. Ama tadı iğrenç :)

Urunu kasık ya da shaker'la karıstırmak etkisini azaltmaz. Urunun etkisi kimyasal ve biyolojiktir. Karıstırma yontimi ise fiziksel. Fiziksel degisiklikler tadı ya da taneciklerin karısmasını etkiler sadece.

Back
Yukarı