MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419
Urunu kasık ya da shaker'la karıstırmak etkisini azaltmaz. Urunun etkisi kimyasal ve biyolojiktir. Karıstırma yontimi ise fiziksel. Fiziksel degisiklikler tadı ya da taneciklerin karısmasını etkiler sadece.
Nitrik oksit ürünlerinin kullanımıyla ilgili mp dahil birkaç firmaya çok önceleri mesaj göndermiştim gelen bazı cevaplarda nitrik oksit ürünlerinin shaker kullanılması halinde bir takım tepkimeye girebileceğinden bunun da bir takım olumsuz etkileri olabileceğinden bahsediliyordu, ben de buna dayanaraktan shaker kullanılmamasını tavsiye ettim, dileyen shakerla da kullanabilir.[DOUBLEPOST=1389364224][/DOUBLEPOST]
garip gelse dalga amaçlı bir yoruım atardım, ciddi bir soruydu neyse teşekkürler
O zaman kusuruma bakma yanlış anlaşılma olmuş.

Ya performans arttirici sacma bisey bence cunku sen 100 kg de kaldirsan kaslarindaki hucre genislicek 10 kgde onun yerine protein alin bari hucreleri besleyin benim dusuncem bu

bende yeni formul var 300mg kafein içeriyor ve ben aaz kafein tüketen biriyim direk kalbime etki ettiğini hissediyorum belki psikolojik ama kafein içeren pre workout kullanmayacagım bir daha.iforce hemavol nerden bulabiliriz

Arkdaslar bu üründen önce idman sonrası gecen 2 günde calsıtrdm yerler agrırdı cıdı seklıde simdi ise yok denicek kadar az tatmın olmuyo gıbı hısedıorm smdı bu normalmı? Ürünün avantajımı bu hersy yılundamı eski nazarnla daha sert clısorm bide[DOUBLEPOST=1389646731][/DOUBLEPOST]Üründen max verim almak için ac karnına içmekten baska bi tavsıyenız varmı bide ?

Son düzenleme:
Arkdaslar bu üründen önce idman sonrası gecen 2 günde calsıtrdm yerler agrırdı cıdı seklıde simdi ise yok denicek kadar az tatmın olmuyo gıbı hısedıorm smdı bu normalmı? Ürünün avantajımı bu hersy yılundamı eski nazarnla daha sert clısorm bide[DOUBLEPOST=1389646731][/DOUBLEPOST]Üründen max verim almak için ac karnına içmekten baska bi tavsıyenız varmı bide ?
Ürünün içerik özelliklerinden biride antreman sonrası yorgunluk hissi ni minumum dereceye indirgemesidir ama var olan agrıları kesmesini bilemiyorum aç karnına degilde yemek yedikten 2 ila 3 saat sonra boş mideye alınması verimi artırır

Antrenman sonrası kas ağrısını recovery düzeyi belirler.Mp Assault'un içeriğinde de da toparlanmaya yardımcı ürünler vardır( pre-workout olmasına rağmen) kas ağrısını azaltır.

Ben bu yaz kullanmıştım herhangi bir sorunla karşılaşmadım antrenman öncesi assault antrenmandan sonra ventolin alıp kardio yapıyodum

İlk zmnlrda olmyn uykusuzlk patlması yasıorum uyusamda gece 3 de uynıorm bıdaha uyuymıorum 3 gundr salk gıbıyım bugnku idmnımıda etkıldeı uykslk bıraz umrım bgn uyurm artk.

assault u ventolinle kulansam sakıncası olurmu?
Ventolin+ assault dansa bence Clenbuterol tek alirsan daha iyi olur clenbuterol hem kas yap ici hem yag yakicidir.Tabi ikisinide kullanmasan sadece supplement uzerinden gitsen daha iyi olur ama sonucta karar senin.Kullancaksanda mart-Nisan-mayis gibi kullanmanizi tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1390253922][/DOUBLEPOST]
Zaten var olan gücünü artmasını beklemek sacma bnce sen böle düşünerek yanlıs yapmısn bnce yada hulk felan olmayımı bekliyodunki kilolar hala aynıysa baska bi yanlıs vardır
Peki nox urunleri ne ise yaramaktadir bizi aydinlatirmisin :)

Ventolin+ assault dansa bence Clenbuterol tek alirsan daha iyi olur clenbuterol hem kas yap ici hem yag yakicidir.Tabi ikisinide kullanmasan sadece supplement uzerinden gitsen daha iyi olur ama sonucta karar senin.Kullancaksanda mart-Nisan-mayis gibi kullanmanizi tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1390253922][/DOUBLEPOST]
dayanıklılık odaklanma yağ yakmak antremanda ve sonrasında daha fit olmak performansa tabıkı etkısı olur kıloların artması normal bunlardan sonra ama ben orda baska bısı anlatmak ıstedım o mesjda dıger arkadasa dıkatlı okursan hak veırceksınz saygılar
ventolin alıp kulanmak ıstıyorum ama kokrkutlar benı acıkcası kalp rıtmın bozulur vs gıbı[DOUBLEPOST=1390254434][/DOUBLEPOST]yarın göğüse gircem 1-bucuk ölcek ıcımegı denıcem

Eski assultun tadı afedersiniz kusmuk gibiydi. Ama yeni versiyon güzel olmuş...

Shakerin içine
bir ölçek Yeni Mp Assult
bir ölçek gaspari aminolast
bir tüp multipower l-carnitin
atıyorum... Bir kapsül Qenzyme q10 sıkıyorum içine...
Shakerin köpürme ihtimaline karşılık dairesel hareketlerle karıştırdığınızda sorun olmuyor...
2 saat antreman üstünede bir halı saha maçı yapıyorum... banamısın demiyor... 1 kilo ter atıyorum.... hatta bir maç daha çıkarabilirim...
maçtan sonrada MP Combat protein shakimi içiyorum...

MP asultu olabildiğince akşam vakitleri kullanmayın... gece uyutmuyor...

clanbeterol bir çeşit astım ilacıdır ne supplementtir nede normal bir insanın kullanması gereken bir yağ yakıcıdır. Kalp ritmini hızlandırır bu sayedede daha çok çalışan kalp daha fazla efor sarf edeceiğinden vucudun yağ yakımı artar.Kullanan kişi astım hastası olmadığından kalp ritminde bozukluklara ellerde titremeye vede rahatsız edici bir kalp sıkışmasına sebep olur.Şimdi bu saydıklarım sizce değermi onun yerine kullan supplementini yağ yakıcını işe bir nevi hile karıştırmadan ulaş istediğin noktaya.Çok istiyorsan antremandan bir saat önce bir fincan sade nescafe iç yarım saat kalada noxunu iç bir adet atlet giy onun üstüne tişört onun üstinede uzun kollu bir polar hem antremanda şıpır şıpr terle hem set aralarını kısalt gör bak ondan sonra clanbeterole iğtiyaç varmı

Back
Yukarı