cemaltr188
Üye
Arkadaşlar bunun hangisini tavsiye ediyorsunuz 2 adet versiyonu var 700 gramlık ve 400 küsür olan hangisi daha iyi
Bacak icin normal hocam.. Bir sonraki bacak gunune kadar agri kalir neredeyse.. Demekki etkili cikmis antrenman..Şunuda belirtmek isterim alacak olan arkadaşlara bilmiyorum başka arkadaşlarında başına geldimi ben ürünü kulladığımdan beri acaip kas ağrıları yaşıyorum hafif antrenman yapsam bile kas ağrıları oluyor(nolmalde olmazken) özellikle şiddetli bacak ve göğüs antrenmanlarında 2 3 gün en az yürümekte güçlük çekiyorum 5 gün 6 güne kadar ağrısı devam ediyo.
Bacak icin normal hocam.. Bir sonraki bacak gunune kadar agri kalir neredeyse.. Demekki etkili cikmis antrenman..
cepten takipte
Bilmiyorum bence büyük ölçüde mp assault'un etkisi var tabi bu iyi mi kötü mü bilemedim.aynen vlla özellıkle bacak ve göğüs antrenmalarından sonra çok kasılma oluyor yokuş aşağı yuruyemıyorum yan yan ınıyorumya iyi çalıştıgımızdan yada başka neddeni var !
Enteresan bir durum yaşadığın... Hafif çalıştığımda da oluyor demen ilginç. Aksine ağrımaması lazım diye biliyorum. iyi araştır bence bu durumu. Sağlığını riske atma. Kolay gelsin...orası kesın ztn kullanmaya başladıktan sonra oldu önemlı olan iyiimi kötümü orası önemlı![]()
yok ustadım ben ağır çalıştıgımda oluyor ben aşırı kasılıp ağrının uzun sure olmasından şikayetcıyım sadece yoksa memnunum urunden çok faydası oluyor antrenmanlardaEnteresan bir durum yaşadığın... Hafif çalıştığımda da oluyor demen ilginç. Aksine ağrımaması lazım diye biliyorum. iyi araştır bence bu durumu. Sağlığını riske atma. Kolay gelsin...
Pardon kişileri karıştırmışım...Ben diğer arkadaş için yazmıştım onu. Kusura bakma...yok ustadım ben ağır çalıştıgımda oluyor ben aşırı kasılıp ağrının uzun sure olmasından şikayetcıyım sadece yoksa memnunum urunden çok faydası oluyor antrenmanlarda![]()
Yarim olcege dusureyim mi sizce?Bol su iç cafeine karşı bünyen hassas olması muhtemel ilerleyen dönemlerde bünyen alışır .Nox ürünler arasında cafein oranı en düşük ürünlerden bir tanesi assult demekki Hemo rage yada granade alsan 2 gün uyumadan gezersin![]()