Mr. Bob Paris on TV

bizde ise iyy iğrenç duruyor diye tepki verirler :(

Kadınlar kaslı erkeklerden hoşlanmaz. Yersen...

Kadınların ilgisi tek kelimeyle harikaydı. Kaçamak dokunuşlar, kikir kikir gülüşmeler falan. :o

Elbet Mr. Bob'un da hakkını yememek gerekir. Kas uyumu, definasyonu, oran orantısı gayet iyi.

Vucuttan hoslanır bayanlar aksini süleyen hikaye yazar ,Mrbob u baz alıyorum tabı vucut derken ;)

Ama hoslanmadıkları sey bence yaşam tarzı olabılır malum yapılan diyetler ,dinlenme, düzenli antreman saatleri falan fılan kimse çekmez kolay kolay badici bi adamı sponsoru olup mılyon dolarlar kazanmıyorsa tabi :)

Bide eskiden bu tarz hacımlı vücutlar daha bi ilgi görüyormuş , simdi fittness vücutları dedikleri şey revaçta , yapılan arastırmalar sonucu uzmanlar böyle söylüyor :).

bayanlar fitnes yapan erkekleri daha çekici buluyorlarmış, nedeni ise iri vücutlu erkeklerin öncelikleri bayanlardan önce spor olduklarını düşünmleriymiş :) m&f'ın bir sayısında okumuştum

Vucuttan hoslanır bayanlar aksini süleyen hikaye yazar ,Mrbob u baz alıyorum tabı vucut derken ;)

Ama hoslanmadıkları sey bence yaşam tarzı olabılır malum yapılan diyetler ,dinlenme, düzenli antreman saatleri falan fılan kimse çekmez kolay kolay badici bi adamı sponsoru olup mılyon dolarlar kazanmıyorsa tabi :)

Bide eskiden bu tarz hacımlı vücutlar daha bi ilgi görüyormuş , simdi fittness vücutları dedikleri şey revaçta , yapılan arastırmalar sonucu uzmanlar böyle söylüyor :).
dediklerin doğru ama bayanlar her zaman az yada orta kaslı erkeklerden hoşlandılar ve bu dünyanın sonuna kadar böyle devam edecektir hiçbir zaman göbekli yada çok zayıf erkekler bayanların ilgisini fit vücutlu erkekler kadar çekemiyecektir

Back
Yukarı