Karasan dedi:Çok kötü bir yarışma olmuş bu sene ki, ne Jay'i ne Coleman'ı beğendim.
İkiside eski hallerinin gerisindelerdi, Jay'in midesi özellikle kötüydü ama diğer yerlerdede kondüsyon ve definisyon anlamında çok iyi olduğu söylenemez.
Ronnie ise cidden tükenmiş bir efsane görüntüsü veriyordu.
Jay hak etti yıllarca çaba gösterdi, ama bencede Jay çok yıpranmış, yaşı çok genç, henüz 33 yaşında, ama bu derece yıpranmış bir görüntüyle seneye Phil Heath, Victor Martinez gibi adamlara karşı tahtını korumakta zorlanaacak gibi görünüyor.
Evet göz var nizam var Coleman , Cutler den daha iyiydi önceki seneye göre iyi olmamasına rağmen.kubys81 dedi:beyler ben peksize katılmıyorum yarısmayı defalarca izledim colemanın son yılardakien berbat halideolsa gene jaycutler den iyidi ya goz var nizam var he biraz forsuz bir adamı anında bicildi .jay mr olympia ve reklamlar icin yeni satar yuzyılın aranan modeli mukemel beyaz adam protresi baska bisey degil.yoksa coleman daha iyidi.ama jay uzun kalamaz ya coleman onu yer yada arkadan gelen biri.bu arada bu yarısmada kulisler cok donuyor markus,dexter haketikleri sonuclari almadilar bence markus zaten grazda olayı patlatı sonra
metugok dedi:bu adamlar kürlümü ?
metugok dedi:bu adamlar kürlümü ?