Mr.Olympia 2008 programı Türkiye saati

Aytosh

Yeni Üye
arkadaşlar baktım kimse uğraşmıyor, tarihleri ben buldum.

mr olympia adayları jüri karşısına 26 eylül 7 pm de çıkacak.
bunun karşılığı

LocationLocal timeTime zoneLas Vegas (U.S.A. - Nevada)26 Eylül 2008 Cuma, 19:00:00UTC-7 hours PDTIstanbul (Turkey)27 Eylül 2008 Cumartesi, 05:00:00UTC+3 hours

yani tr saati ile 27 eylül 05.00 oluyor. yani bu gece(sabaha karşı) 5 te jüri karşısına çıkacaklar.

gerçek yarışma ve şov ise 27 eylül 19 00(abd saati ile)
LocationLocal timeTime zoneLas Vegas (U.S.A. - Nevada)27 Eylül 2008 Cumartesi, 19:00:00UTC-7 hours PDTIstanbul (Turkey)28 Eylül 2008 Pazar, 05:00:00UTC+3 hours EEST

uzun lafın kısası, bu gece 5 te jüri önünde yarın gece 5 te ise halkın önünde olacaklar.
ben böyle hesapladım bu siteden http://www.timeanddate.com/worldclock/
siz de bi bakın hata olmasın,milleti sabah 5 te kaldırmayalım boşuna

Allahtan 5 gündür o saatlerde kalkıyorum. Sigarayı bıraktığım gibi uykuyu da düzenledim.

Sağol aytosh saat hesaplamaktan kurtardın beni.
Sabah kalkar kahvaltıyla beraber izlerim.

bende de çok takıldı. o saatte kalktığımızla kaldık. izleyebilen oldu mu düzgün bi şekilde??? olduysa nasıl başardı :D

keşke şunu adam gibi eurosport da falan gosterselerdi
neyse.
bunada şükür...

bu gece 5 te esas şov var. ancak ben dün izleyemedm netten çok takıldı. bu gece de kalkacam belki bi ihtimal izlerim umuduyla. karholsun içimdeki bodybuilding sevgisine :D

şimdi 2 tane kız imza dağıtıyor..sabitlemişler kamerayı :(

evet benimde dikkatimi çekti...videonun üzerinde 5:15 pm yazıyor, yarışma 6:30 pm de başlayacak diyor...yani 1 saat 15 dk var yarışmasının başlamasına...

Back
Yukarı