Mr. Olympia 2008

2008 Mr. Olympia Müsabık Listesi

Anthony, Jr. Melvin USA

Badell, Gustavo Puerto Rico

Coleman, Ronnie USA

Cutler, Jay USA

Elmoussawi, Moe New Zealand

English, Kevin USA

Freeman, Toney USA

Greene, Kai USA

Heath, Phil USA

Henry, David USA

Jackson, Dexter USA

Jackson, Johnnie USA

Martinez, Victor USA

Richardson, Craig USA

Rockel, Ronny Germany

Samuel, Silvio Spain

Shelestov, Sergey Russia

Warren, Branch USA

Wolf, Dennis Germany

MR. OLYMPIA Ünvanını Kazanan Vücutçular

2008 ?????????? - Las Vegas, NV
2007 Jay Cutler - Las Vegas, NV
2006 Jay Cutler - Las Vegas, NV
2005 Ronnie Coleman - Las Vegas, NV
2004 Ronnie Coleman - Las Vegas, NV
2003 Ronnie Coleman - Las Vegas, NV
2002 Ronnie Coleman - Las Vegas, NV
2001 Ronnie Coleman - Las Vegas, NV
2000 Ronnie Coleman - Las Vegas, NV
1999 Ronnie Coleman - Las Vegas, NV
1998 Ronnie Coleman - New York, NY
1997 Dorian Yates - Los Angeles, CA
1996 Dorian Yates - Chicago, IL
1995 Dorian Yates - Atlanta, GA
1994 Dorian Yates - Atlanta, GA
1993 Dorian Yates - Atlanta, GA
1992 Dorian Yates - Helsinki, Finland
1991 Lee Haney - Orlando, FL
1990 Lee Haney - Chicago, IL
1989 Lee Haney - Rimini, Italy
1988 Lee Haney - Los Angeles, CA
1987 Lee Haney - Gothenburg, Sweden
1986 Lee Haney - Columbus, OH
1985 Lee Haney - Brussels, Belgium
1984 Lee Haney - New York, NY
1983 Samir Bannout - Munich, Germany
1982 Chris Dickerson - London, England
1981 Franco Columbu - Columbus, OH
1980 Arnold Schwarzenegger - Sydney, Australia
1979 Frank Zane - Columbus, OH
1978 Frank Zane - Columbus, OH
1977 Frank Zane - Columbus, OH
1976 Franco Columbu - Columbus, OH
1975 Arnold Schwarzenegger - Pretoria, South Africa
1974 Arnold Schwarzenegger - New York, NY
1973 Arnold Schwarzenegger - New York, NY
1972 Arnold Schwarzenegger - Essen, Germany
1971 Arnold Schwarzenegger - Paris France
1970 Arnold Schwarzenegger - New York, NY
1969 Sergio Oliva - New York, NY
1968 Sergio Oliva - New York, NY
1967 Sergio Oliva - New York, NY
1966 Larry Scott - New York, NY
1965 Larry Scott - New York, NY

E
dit (Veyron) : Böyle Daha güzel oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
vay be coleman yine katiliyor!!!

Hiç umudum olmasada yinede ronnie den bir sürpriz bekliyorum. Ama victor martinez varken ona pek şans düşeceğinide hiç sanmıyorum.

bence dennis wolf cok ii bir derece alacak, zaten hepsinden genetik olarak üstün ve cok hızlı gelişti ve ince belini hala koruyabiliyor o kadar kütleye ragmen....bence dennis wolf ilk 3 te olacak 1. jay cutler olacak sporu bırakacak diye...phil heath ta dexter jacksonu gecebilir...ki bana göre gececek...

ronnie bence çöküşünün imzasını atacak bu yarışmada...bence 8-10 arası bir dercek cıkaracak...omuzl başları resmen gitmişti en son videosunu izledgmde..yani sadece sırt kalmış adamda, birde bacaklar...

(lütfen üst üste mesajlar atmayınız tek mesaj altında topladım )

Son düzenleyen: Moderatör:
Ronnie Coleman
Sadece Arnold Classic'e hazırlanacagını söylüyordu ,
Olympia 'a tekrardan katılması büyük başarılarına gölge düşürecek,
Her zaman 8 defa üst üste mr olympia olarak hatırlanacak belki ama ,ilk 5'e bile giremeyeceğinin kendiside farkındadır mutlaka ,
sanırım para ve zevk için yarışacak veya ego tatmini ,

ronnie sen naptın!
mayıs Flex Magazine'de lee haney ile bir toplantı sonrası resminin hemen altında yorumcu"ronnie herzamankinden daha azkütleli" diyordu..
buna rağmen katılıyorsa inanın son durumunu merak etmeye başladım..

ronnie coleman'ı çok sevmeme rağmen eğer cidden son zamanlarda büyük bir atılım yapıp ciddi bir gelişme kaydetmediyse (ki artık bu yaştan ve bunca zamandan sonra bu söylediğim ne kadar başarılabilir bilmiyorum) bu yarışmaya katılması çok anlamsız bir hareket olur.. araştıracağım son durumunu bulmaya çalışacağım ben de çok merak ettim.. bu sene benim favorim de martinez ayrıca..

Jay Cutler a giderayak bi kıyak yaparlar diye düşünüyorum.
Kıyak demeyelim de alnının teriyle alır yine bence.
İlk 3ü Victor Martinez,Phil Heath,Dexter Jackson ve Dennis Wolf zorlar Jay Cutler ın arkasından.Yani bu dörtlüden ikisi girer ilk3 e.
Ben artık Victor Martinez den bekliyorum patlamayı.
Dennis Wolf için daha erken,abilerinin yanında biraz pişmesi lazım derim ben.Benim gördüğüm sırtında eksiklik var kütle olarak.Çatısı muazzam ama henüz sırtta kütleye ihtiyacı var gördüğüm fotolarda.
Peşin konuştum ama bence olay bu,tabi yanılıyor olma ihtimalim çok çok fazla.
Ve de Phil Heath in son iki yıldaki kütle olarak çıkışı ilerde ona çok şey kazandırır,bunu da söylemek lazım.
Coleman konusuna değinmiyorum bile,katılmasa daha iyi olurmuş ama merakla bekliyorum ne yapacak diye,adamın altyapısı yeter ama ortalama bi yerde bitirir bence yarışmayı..

şuna adım gibi eminim ki, jay cutler yine birinci olacak...dennis wolf 4.olacak, çünkü bu sene göğüslerini de bayagı düzeltti, şahsen ben dennis wolf'un cok büyük bir fanı olarak, onun tüm videolarını izledim ve gerçekten cok başarı gösterdi...bir tek sırtını özellikle alt sırtını toplayamadı hala....ama yine belli olmaz diyorum phil heath la kapışacak gibiler...phil heath, dexter jacksonu gecebilir, arkasında weider var çünkü:)..bence sıralama şöyle olacak; 1.jay cutler, 2. victor martinez ya da phil heath, 3. dexter jackson 4. dennis wolf... 5. melvhin anthony(hiç begenmiyorum bu adamın vücudunu)..

phil heath'den bahsetmiş bir arkadaş..ben ondan geçen sene dennis wolf.un yaptığı sürpriz tarzı bir sonuç bekliyorum şahsen..

coleman malesef bu yarışmaya katılarak muhteşem kariyerinide zedelemiş olacak onun gibi bir adam neden kazanamayacağı bir müsabakaya girer bu saatten sonra anlamış değilim.dennis wolf büyük bir ihtimalle ilk üçe girer. bu adamda ki potansiyelin forumda da herkes farkında zaten. eğer bir aksilik yaşanmazsa sakatlıklar gibi geleceğin şampiyonu dennis wolf olacaktır.bu jay cutlerin bile bence gözünü korkutuyordur. belki de bu yüzden erken emeklilik kararı aldı.

ronnie nin yarışmaya katılması bence bir zevk ve yarışmaya renk ve heyacan getireceğini düşünüyorum ama bu yarışmada Victor Martinez ve jay cutler ı daha avantajlı buluyorum

birde arkadaşlar bu yarışmayı siz canlı izliyor musunuz veya imkan var mı buna acaba... netten filan da olabilir

bodybuilding.com geçen sene canlı vermişti..bu senede verir..zaten forumdan bir ekip sabaha kadar canlı izledik bi yandanda yorumları yazdık buraya..baya eğlenceli olmuştu..

bu seneki yarışmayı asla kaçırmayacagım...gecen sene uyumuştum..bu sefer kaçırmak yok....Dennis Wolf u canlı izlemem lazım:)....

Genellikle bu yarışmanın müsabıkları zenci mi oluyor?
Sanırım onların vücutları bu spora daha yatkın ve bedenleri daha iri. Bronz derdi de yok; doğuştan double bronz.
Eee haliyle gelsin madalyalar...

Back
Yukarı