Mr. Olympia 2008

ronnie yi cok küçümsemişsiniz ronnie cokta yaşlı deyil ronniede aşırı tecrübe vardır bi bildigi varki yarışmaya katıldı. belkide eylence olsun diye katılmış olabilir.

Genellikle bu yarışmanın müsabıkları zenci mi oluyor?
Sanırım onların vücutları bu spora daha yatkın ve bedenleri daha iri. Bronz derdi de yok; doğuştan double bronz.
Eee haliyle gelsin madalyalar...
alakası bile yok..ne yani her zenci benden genetik olarak üstün mü?..hiç şampiyon yüzücü gördn mü sen?...neden yok? çünkü zencilerin genelinin bel kasları zayıf olur ve bu da yüzmenin felsefesine aykırı bir durumdur...genel olarak zencilerin spro dallarında başarılı olmalarının nedeni, dünya topluılmarlı taarafından hep dışlanmış olmaları ve iş alanları sunulmamasıdır onlara...dolayısıyla burada ırkçılık onları derinden etkiler ve kendilerini spora veririler...ee tabi azim ve hırs daha da katlanıyor bu durumda...tabi genetik olarakta düşünürsek; zenciler uzun bacaklara ve daha geniş akciğer kapasitesine sahip olmalarının yanı sıra, kaslarda yavaş seyiren lif oranının yüksek olması nedeniyle oksijen kullanma yeteneklerinin daha iyi olması onları avantajlı duruma getiriyor..ayrıca uzun bacaklara sahipler, vücuttaki yag oranları düşük, testosteron seviyeleri daha yüksek, kalça-omuz ilişkisi onlarda daha üstün...dar kalçaları var cogunun..ve vücut kütlesinin cogu üst tarafta toplanıyor cogunlugunda...

Son düzenleme:
alakası bile yok..ne yani her zenci benden genetik olarak üstün mü?..hiç şampiyon yüzücü gördn mü sen?...neden yok? çünkü zencilerin genelinin bel kasları zayıf olur ve bu da yüzmenin felsefesine aykırı bir durumdur...genel olarak zencilerin spro dallarında başarılı olmalarının nedeni, dünya topluılmarlı taarafından hep dışlanmış olmaları ve iş alanları sunulmamasıdır onlara...dolayısıyla burada ırkçılık onları derinden etkiler ve kendilerini spora veririler...ee tabi azim ve hırs daha da katlanıyor bu durumda...tabi genetik olarakta düşünürsek; zenciler uzun bacaklara ve daha geniş akciğer kapasitesine sahip olmalarının yanı sıra, kaslarda yavaş seyiren lif oranının yüksek olması nedeniyle oksijen kullanma yeteneklerinin daha iyi olması onları avantajlı duruma getiriyor..ayrıca uzun bacaklara sahipler, vücuttaki yag oranları düşük, testosteron seviyeleri daha yüksek, kalça-omuz ilişkisi onlarda daha üstün...dar kalçaları var cogunun..ve vücut kütlesinin cogu üst tarafta toplanıyor cogunlugunda...

salvadore_xp burda çok iddialı bir söz etmemiş zaten..
ayrıca kendinde itiraf etmişsin aslında üstünlüklerini ;)

tabi genetik olarakta düşünürsek; zenciler uzun bacaklara ve daha geniş akciğer kapasitesine sahip olmalarının yanı sıra, kaslarda yavaş seyiren lif oranının yüksek olması nedeniyle oksijen kullanma yeteneklerinin daha iyi olması onları avantajlı duruma getiriyor..ayrıca uzun bacaklara sahipler, vücuttaki yag oranları düşük, testosteron seviyeleri daha yüksek, kalça-omuz ilişkisi onlarda daha üstün...dar kalçaları var cogunun..ve vücut kütlesinin cogu üst tarafta toplanıyor cogunlugunda...

branch warren'de bu yarısmada iddaalı olabılır dıyorum ama jay cutler kesınlıkle 1.lıgı alamayacak bu sene :) ah ah tuluğ hocamızın o eskı hali olacaktıki :) yada su mr.olympiada bir tane turku ne zaman gorebilecez dielim daha dogru olsun :)

Dennis Wolf'un 2 hafta önceki resimleri..

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Jay Cutler ile Kiyas

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Dennis Wolf'un en zayif bölgesi acik ara calflar.. Yoksa vücut cizgileri cok güzel.. High-Lat sorunun cok ileri derecede olmamasina ragmen, hatta önden cift biseps pozunda latlar gayet güzel durmasina ragmen sirt cift bisepste olay degisiyor. Asagi sirt bölgesi genetik olarak biraz dezavantaj gibi gözüküyor. Gerci Karasan daha güzel yorumlar orasini.

Bence bu yil yine Jay Cutler 1. olur cünkü Jay su an kendi dalinda yapayalniz ve acik ara önde. Malesef bodybuildingen bu cagdaki kurallarina en uygun vücut Jay Cutler'de...

Onun hacmine yaklasak kimseyi su an göremiyorum. bence estetik olmamakla birlikte birinciliyi (kriterle göre) hakeden Jaydir.

kesinlikle jay yine birinciliği alacak gibi duruyor.ama ben ronnie'nin tekrardan bir daha denemesine akıl sır erdiremiyorum.dennis'e gelince mide eksik bibi geldi birde ayaz'ın dediği gibi kalf yok denecek kadar az.ne diyelim bakalım neler olacak belkide hiç beklenmedik bir süpriz olur:)

Mide seni yaniltmasin , javsin. Bu su an Dennis'in bulk hali.
Karin kaslari güzel olan, cogu prolarda oldugu gibi davul gibi sismis olmayan bir karni var Dennis. Bence estetik acisindan en büyük artilarindan biri de bu.

Frank zane, flex wheeler ve d.wolf bb'ye estetik katan 3 isim... 2009 adına iyi bir dereceyle ayrılacağını düşünüyorum wolf'un, ilk dördü sıralama yapmaksızın, d.wolf, j.cutler, dexter ve martinez olur diye düşünüyorum...

Bu arada wolf'un sağ iç bicepsinde ve kanatlardaki kırmızılıklar ne? çatlamış mı? yara izi felan mı?

Son düzenleme:
bu adamlar 2008 yılında olmasına ramen hala 1990 da andreas munzerin Bacaklarının * B * si olamadılar.
çok doğru bir tespit.dennis te bacağı geçtim, kalf yok. neredeyse benm kadar :D
bu yılki yarışma çok sönük olacak, o kevin, in flex in, ronnie nin, dennis james in,markus un yarıştığı günleri çok özleyecek gibiyiz. ortada hayran kitlesine kendisini izletecek adam yok. bence vücut geliştirmenin Arnold döneminden sonra 2. altın dönemi 95-2000 arasıydı ve ne yazık ki o dönemin en iyileri tek tek ortadan kayboluyor.
bu arada bacak konusu açılmışken andreas münzerin bacaklarının resmini koymadan edemedm. sanki bacak değil bizim evin beton kolonu :D

056.jpg

054.jpg

005.jpg

011.jpg

039.jpg

007.jpg

002.jpg

kesinlikle rahmetlinin bacakları inanılmazdı. eyer onu podyumda flex wheeler veya herhangi bi yarışmacı ile ile poz verirken görebilirseniz farkı cok iyi anlarsınız.

geçen sene bodybuilding.com da canlı yayınlanmıştı. belki bu yılda yayınlanır...

Son düzenleme:
wolf bu sene süpriz yapabilir...daha simetrik ve güçlü duruyor...
(yukarıdaki mesaj biraz alakasız oldu onu düzelteyim derken bu ikinci mesajı atmışbulundum. biraz gereksiz oldu kusura bakmayın modlar)

Son düzenleme:
Dennis Wolf'ta Jay Cutler'da tevazuyu elden bırakmayan 2 pro..o yüzden taraf tutamıyorum..
ama Bence Jay Cutler hala Dennis Wolf'tan iyi..

Back
Yukarı