ben şöyle düşünüyorum. millet bisikletle yarışırken denis wolf motorsikletle geliyor.
D.wolf'un bacaklarla, kolları çok güzel duruyordu, Jay'in yanında bile ama kol pozlarında sanki definasyonlu olsa farkını ortaya koyardı. Bu sene Jay alacak gibi. Ama O da iyice Ronnie gibi olmaya başlamış.
Bu arada Martinez formdan düşmüş gibi geldi, bıkmış gibi?
jay cutler...123 kg yani 270 lbs ve 5'9 inch (cm karşılığını bilmiyorum) yarışma ölçüleri bu.....
Mr Olympia 2008 sürpriz bir birincilikle sona erdi.Dexter bunu hak etmedi diyemem.Ben yarışmayı baştan sona internetten takip ettim.Ama birinci olacağını hiç tahmin etmedim.Bu konuda en iyi yorum KARASAN adlı kullanıcının kendisini tebrik ederim.Deniyorki IFBB de kurallar değişti bundan böyle büyük kütle değil simetri ve estetik ön plana çıkacak.Tamam öyle olduğunu kabul edelim.Ama estetik ve hacim ikiside VG nin ayrılmaz parçaları.Final pozlarına bakınca kimin bir olacağını kestirmek gerçekten zor.Ordaki jüride zorlanmıştır eminim.Şimdi Phil 1 olsaydı hakkı değilmiydi dencekti.Tabi ilk Olympia sı vermezlerdi.Jay i söylemiyorum çünkü gerçekten şansı yoktu.Hacim var ama estetik yok.Bundan sonrada işi zor.Peki Dennis WOLF.O 1 olsaydı.Aslında hepsi birbirine yakın.Dennis le ilgili yorumlara katılıyorum.Bicepsleri biraz daha yüksek olmalı ve kalf lar eksik.Dexter de ufak.Phil gögsü küçük.Jay balk.Yani hepsinde bir eksik var aslında.Bence Denis in en büyük problemlerinden biride renk.Oda Jay gibi bir renk yapsaydı yada arap olsaydı.Rengi tutturamamış.Eğer Dennis siyah olsaydı o zaman bence kesin Olympia ydı.Foruma yeni katıldım.Arkadaşların hepsi çok bilgili.Çok dolu bir forum.