Mr. Olympia 2009

Bu sene Mr. Olympia sizce kim olacak?

• Total voters
    150
  • Poll closed .
banner_01.jpg

banner_02.jpg

topnav_01.gif
topnav_02.gif
topnav_03.gif
topnav_04.gif
topnav_05.gif
topnav_06.gif
topnav_07.gif
topnav_08.gif
topnav_09.gif

botnav_03.gif

...GERİ SAYIM BAŞLADI...

jay cutler sakatlık ya da rahatsızlık geçirmezse alır gibi duruyor...

bunlar Uyduda falan gösteriliyor mu? gösteriliyorsa hangi uydu hangi frekans? Tr saati ile saat kaçta?
merak ediyorum şu Mr Ollmpiayı

gün geldiğinde linkler verilir netten izlenebiliyor. bb.com canlı gösteriyor.

Dexter Jackson tek geçerim :)..

bu sene cok cekismeli olacak gercekten..herkes olabildigince yuklenip, hem kutle hem de definasyon yonundan goruntu zenginligi kazanmaya calisiyor. zaten rakipler cok iddiali.

ben kai greenden cok iyi bir derece bekliyorum, nitekim Dennis wolf ta cok iyi bir derece alacak. kai greenenin sirt bacak uyumu dexteri yenmesine sebep olabilir. Jay cutlerin kutlesi iyi ama definasyon da yine digerlerine gore cok onde olmayabilir.

Dexter ın videosunu izledim cok saglam omuz var adamda bu sene baya çekişmeli olucagı kesin

benim kafama takılan bir şey var bu yarışlarla ilgili;
ben bronz olmayan bir tenin puan alamıyacağını biliyorum zatende bronz olamayınca o kaar da iyi görün müyor ama

ya acaip bronzlaşıyorlar, sanki mikrodalga frından yeni çıkmış yenmeye hazrı gibi bu neden:? burada mesela
Hidetada Yamagishi midesi ve gögsü gibi ama bu fena değil
bir kaç zenci foto gördüm: zencilerdede böyle oluyor adam zaten siyah birde uzuvları yanmış gibi oluyor hoş durmuyor bence

benim kafama takılan bir şey var bu yarışlarla ilgili;
ben bronz olmayan bir tenin puan alamıyacağını biliyorum zatende bronz olamayınca o kaar da iyi görün müyor ama

ya acaip bronzlaşıyorlar, sanki mikrodalga frından yeni çıkmış yenmeye hazrı gibi bu neden:? burada mesela

adamların zaten çoğu zenci :) ama podyuma çıkarken hepsi vucutlarına boya sürüyor da ondan microdalgadan çıkmış gibi oluyorlar :)

bu sırada beyaz çıkanın puan alamadığı filan yok sadece detaylarını gösterememekten puanları düşük gelebilir o kadar..

Son düzenleme:
avrupadaki Türkler için olabilir ama Türkiye dekiler için bu ekonomik şartlarda bir hayal olympia.

Back
Yukarı