Mr. Olympia 2012

evet jay syntollü kolu patladığı morardığı ( belki kurtlandığı) için kendi ağzıyla bu sene katılmayacağını açıkladı.
kendisini hiç sevmesemde phill heralde 1. olur.
eğer victor martinez 7 ay hapiste kalıp 14 kg kas kaybetmeseydi mr olympia olabilirdi ama nasıl hazırlandığını bilmiyoruz tabi :) çılgın bi comeback yapabilir

Kai hakkında bir kaç röportaj okudum. Adam cidden çok tuhaf biri. Normalde pek sevmezdim kendisini yani ısınmamıştım bir türlü ona ama hayata bakış felsefesi filan etkilemeye başladı beni. Bu sene olmasa bile ilerleyen zamanlarda Mr.Olympia olması gereken biri

https://www.youtube.com/watch?v=Zk0H4NElHaY&feature=related
bu videoda bispsi için yapılan operasyondan bahsediyor ve geri dönüş için de 2013 diyorlar. jay cutler'ın olduğu liste hatalı olabilir.
zaten herkes biliyor jay'ın katılmayacağını ; o ilk liste eski hali. Ayrıca Victor Martinez de bu sene katılmayacağını söyledi.

Türkiyede yayınlanıyo mu ??
internet üzerinden yayını takip edebilirsin.

zaten herkes biliyor jay'ın katılmayacağını ; o ilk liste eski hali. Ayrıca Victor Martinez de bu sene katılmayacağını söyledi.

internet üzerinden yayını takip edebilirsin.

hangi siteden takip edebilriiz özelden mesaj atabilirmisin

arkadaşlar bodybuilding.com'un stream adreslerinden mr. olympia'yı canlı izleyebilirsiniz.
ayrıca diğer birkaç sitede daha canlı yayınlanacak; google'a ''watch mr olympia live'' diye yazarsanız bulabilirsiniz.

bu arada şu anda olympia'ya 18 gün 20 saat 42 dakika kaldı.

Son düzenleme:
weidergiller kimi isterse o birinci olur. tıpkı güzellik yarışmalarındaki gibi burada da birileri hep kollanmıştır birilerinin de hep hakkı yenmiştir.bence kai greeenin birinci olması lazım. zamanında flexin kevının olması gerektiği gibi ama...

Kai greene'i hayatta yapmazlar birinci. Geçen sene de en iyisi oydu ama olmadı. Yine en iyi derece 2.lik onun için.

kai greene gerçekten kütle olarak inanılmaz.ama simetrik görünüm olarak bana phil heat gibi estetik görünmüyor nedense. tam bir kas yığını gibi görünüyor.bu benim görüşüm... phil gene alır bence

Back
Yukarı