Mr. Olympia 2012

phil heath' in kolları bana kalirsa vucudundaki en kaliteli bölgelerden biri. ama bu fotoda sanki bir sene önceki formunun çok gerisinde gibi geldi bana. önkollarında da sanki ufalma var. fotonun kalitesiz oluşundan da olabilir tabi.

bu arada omuz başlari bir önceki seneye göre daha iyi, buda kollarını biraz geri plana atmiş olabilir.

Phil Heath son hali

2ldksp.jpg

@efel back double biceps pozu olduğundan o şekilde görünüyor yoksa daha önceki sayfalarda Phil'in yeni bir resmi daha var ona bakarsan eskisinden daha iyi olduğunu anlarsın :)

@efel back double biceps pozu olduğundan o şekilde görünüyor yoksa daha önceki sayfalarda Phil'in yeni bir resmi daha var ona bakarsan eskisinden daha iyi olduğunu anlarsın :)

geçen seneki podyum pozlarından yola çikarak söylemiştim aslinda. birde 1-2 ay önce bir videosunda abarti omuz kütlesiyle görmüştüm phil' i. back double bicepsi bozan omuzlarida olabilir ustası jay gibi omuzları çok iyi.

zaten o kol kütlesini zirvedeyken kaybetmesi mantiksiz adamin en iyi yeri kollari =) ama bu poz neden bu kadar kötü geldi bana anlamadim, ışıktan ve fotonun kalitesizliğinden bir orantisizlik var diyelim o zaman =)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:01 ----------

evet jay syntollü kolu patladığı morardığı ( belki kurtlandığı) için kendi ağzıyla bu sene katılmayacağını açıkladı.
kendisini hiç sevmesemde phill heralde 1. olur.
eğer victor martinez 7 ay hapiste kalıp 14 kg kas kaybetmeseydi mr olympia olabilirdi ama nasıl hazırlandığını bilmiyoruz tabi :) çılgın bi comeback yapabilir

jay cutler' in kollarinda sythol yok! o morluk tendonosis den dolayı. dvdlerinden birinde önden çift biceps pozu verirken tendon ağrıları yüzünden pozu veremiyordu. ileri derecede tendonosis morluk yapar ki adam düzenli tedavi görüyordu dvdlerinde de var bunlar. muhtemelen sythollu gibi gorunen halinde iltihabin su toplamasindan yada aldigi kortizon gibi ağrıyı kesecek ve iltihabin ilerlemesini durduracak ilaçlardandir.

tendonosis bir tendon iltihabi ve tahribatin büyüklüğüne göre uzun sürüyor tendinit gibi basit bir olay değil yani. ek olarak bildiğim kadariyla styhol ameliyatla temizlenmiyor.

https://www.rxmuscle.com/articles/m...sip-66-victor-martinez-seriously-injured.html

Victor Martinez'in Mexico'da fotograf cekimi sirasinda ciddi sekilde sakatlandigi aciklandi. Bir cok kaynagin dogrulamasina gore cekim sirasinda bilek guresi yapacagi sahis muziplik yapip sert bir hamle ile bilegini dondurunce , Victor'un koluna 3 kirik olusmus.Bircok kisi bunu Victor icin son oldugunu ifade ediyor. Ancak haberde yazar buna inanmadigini belirtiyor.

Öyle bir kol böyle bir manevrayla nasıl kırılmış pek inandırıcı görünmüyor.

E burda hala Jay in adı yazıyo en son güncel katılımcı listesi.
http://www.mrolympia.com/mrolympia.html

Bu liste Olympia'ya katılmaya hak kazanan ların listesi ; Victor Martinez de katılmayacağını açıkladı , Jay Cutler da ama isteseler katılırlar...thums:

örnek olarak verirsek Shawn Rhoden son aylarda elde ettiği büyük başarılar sayesinde (2012 IFBB Dallas Europa Supershow 1st ve 2012 IFBB PBW Tampa Pro 1st) bu listeye girme hakkı elde etti ve bence Olympia'yı da sallayacak ;)

Son düzenleme:
katılımcılar son haliyle şu şekilde:

Ben Pakulski

Bill Wilmore

Branch Warren

Dennis Wolf

Dexter Jackson

Essa Ibrahim Obaid

Evan Centopani

Fred Smalls

Hidetada Yamagashi

Johnnie Jackson

Jonathan Delarosa

Kai Greene

Lionel Beyeke

Michael Kefalianos

Phil Heath

Roelly Winklaar

Ronny Rockel

Shawn Rhoden

Toney Freeman

--------------------------------------------------
Competition Information

IFBB Olympia Weekend 2012
Men's Bodybuilding (open)
September 28, 2012 - 20:00

Men's Bodybuilding (212)
September 28, 2012 - 10:30

Women's Bodybuilding
September 28, 2012 - 11:30

Fitness
September 28, 2012 - 12:45

Figure
September 28, 2012 - 13:45
----------------------------------------

Ayrıca Phil Heath şu an ikinci Mr. Olympia filmini çekiyor şu sıralar 2. part yayınlandı :)

Son düzenleme:
Bu liste Olympia'ya katılmaya hak kazanan ların listesi ; Victor Martinez de katılmayacağını açıkladı , Jay Cutler da ama isteseler katılırlar...thums:

örnek olarak verirsek Shawn Rhoden son aylarda elde ettiği büyük başarılar sayesinde (2012 IFBB Dallas Europa Supershow 1st ve 2012 IFBB PBW Tampa Pro 1st) bu listeye girme hakkı elde etti ve bence Olympia'yı da sallayacak ;)

Shawn Rhoden ın resimlerine şimdi baktımda bilekleri çok ince, özelikle ayak bilekleri .bacakları bir ingiliz yarış atının bacaklarına benziyor kısmen. kötü manada söylemiyorum estetik görünüyor (her nekadar iri calfları sevsemde :) ).

473262d1345356298-2012-europa-super-show-men-top-five-shawn-rhoden-rebodybuilding-2-.jpg

Son düzenleme:
katılımcılar son haliyle şu şekilde:

Ben Pakulski

Bill Wilmore

Branch Warren

Dennis Wolf

Dexter Jackson

Essa Ibrahim Obaid

Evan Centopani

Fred Smalls

Hidetada Yamagashi

Johnnie Jackson

Jonathan Delarosa

Kai Greene

Lionel Beyeke

Michael Kefalianos

Phil Heath

Roelly Winklaar

Ronny Rockel

Shawn Rhoden

Toney Freeman

--------------------------------------------------
Competition Information

IFBB Olympia Weekend 2012
Men's Bodybuilding (open)
September 28, 2012 - 20:00

Men's Bodybuilding (212)
September 28, 2012 - 10:30

Women's Bodybuilding
September 28, 2012 - 11:30

Fitness
September 28, 2012 - 12:45

Figure
September 28, 2012 - 13:45
----------------------------------------

Ayrıca Phil Heath şu an ikinci Mr. Olympia filmini çekiyor şu sıralar 2. part yayınlandı :)

O filmin linkini ya da adını verebilir misin dostum ?

filmi flexonline'nın ifbb bölümünden takip edebilirsin...

ancak film derken öyle büyük çaplı düşünme sadece 4 parttan oluşan ''Phil Heath Road to the Olympia'' isimli çekimler serisi :)

daha önce daha ayrıntılı ve uzun bir çekimi 2009 Olympia'dan önce yapmıştı...

X-Men Toney Freeman'ın son yayınladığı Instagram Fotosu:

527680_443205302387862_136681883_n.jpg

282lbs (128kg), Olympia'ya kadar 9 çalışma günü daha olacağından bahsetmiş foto altındaki notu:

''282lbs 9 more working days til the O! Get ur popcorn ready! lol mmm popcorn!!!!''

Son düzenleme:
X-Men Toney Freeman'ın son yayınladığı Instagram Fotosu:

527680_443205302387862_136681883_n.jpg

282lbs (128kg), Olympia'ya kadar 9 çalışma günü daha olacağından bahsetmiş foto altındaki notu:

''282lbs 9 more working days til the O! Get ur popcorn ready! lol mmm popcorn!!!!''

Freeman nedense bana hep itici geliyor, estetik yoksunu :/

Bakalım tahminler tutacak mı? Bodybuilding.com'da Myron Mielke'nin yazısına göre sıralama son katılımcılar ve katılımcıların son hallerine bakılırsa şu şekilde olabilir ki benim aklımdakine de çok yakın:

1.Phil Heath

2.Kai Greene (Kai son durumu ve yeni definasyonu ile Phil'i zorlayacak gibi)

3.Dennis Wolf (Dennis Wolf'un En formda olduğu sene denebilir)

4.Branch Warren

5.Evan Centopani

6.Shawn Rhoden/Lionel Beyeke (bu ikili son dönemde büyük sıçrama yaptı)

Dexter Jackson 6-8 arasında yer alabilme ihtimali yüksek.

Ben Pakulski, Roelly Winklaar, Hide Yamagashi ve Ronny Rockel 7-12 arası ihtimali yüksek.

Bill Wilmore, Fred Smalls, Michael Kefalianos ve Essa Obaid son sıraları alabilecek isimler arasında görülüyor.

open-preview_inset1.jpg

Son düzenleme:
Back
Yukarı