Mr. Olympia 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeo64
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mr. Olympia 2015 kim olur?

• Dexter Jackson (USA)

Votes: 0 0,0%
  • Roelly Winklaar (Curacao)

• Cedric McMillan (USA)

• Mohamad Ali Bannout (Lebanon)

• William Bonac (Netherlands)

• Ronny Rockel (Germany)

• Abdelaziz Jellali ( Morocco)

• Essa Obaid (UAE)

• Dallas McCarver (USA)

• Brandon Curry (USA)

• Fred Smalls (USA)

• Jon Delarosa (USA)

• Maxx Charles (USA)

• Total voters
    56
  • Poll closed .
big ramy sağlam geliyor...
shawn çok kuru ve estetik...
Dennis Wolf bacakları ve kalfleri düzeltmiş...
Sanırım geçen seneye göre daha kaliteli bir Mr.Olympia geliyor Kai-Phil mücadelesi diğer yarışmacılara gölge düşürüyordu artık diğer yarışmacılarda daha fazla dikkat çekecek..

Gerçekten inanılmaz bir form. "Ideal fizik" denir ya hani. İşte o bu bence.
Aynen dediğin gibi Thorm, ideal fizik bu. Sadık'ın bu formu ve Sergi'nin 3 ay önceki formu benim gözümde bu işin top levelı. Sergi de bu yıl Olympia'ya katılacak deniyordu. Keşke katılsaydı, çok daha çekişmeli bir yarışma olurdu.

12042839_892856784116056_4549278184141964553_n.jpg
12020012_892856790782722_708955079386167527_n.jpg

Son fotoları; GUT, fotoya göre yok gibi ama sahnede nasıl olacak merak konusu?

Jeremy Buendia kirli bulk yapıp ciddi hacim kazandı ama Sadik'ın son formu karşısında şansı yok [emoji16] Sadık resmen yeni bir boyut getirdi son formuyla fizik kategorisine
cc0c50193bc4778e5fe04d2284781066.jpg
sadik ne ara bu hale geldi inanılır gibi değil , 1-2 sene önce sıradan bir fitness model fiziğine sahipti şimdi ise dediğin gibi yepyeni bir boyut getirmiş mp kategorisine.

pre judging 7-8 arasında anca başlar muhtemelen,hatta daha da sarkabilir.ben de sırf canlı izlemek için uyku planımı değiştirdim bugün.bu arada isteyenler LUIMARCO nun yapacağı canlı sunumu izleyebilir,voiceover şeklinde olympia nin ustune canlı sunum yapacak youtube kanalında.

Wolf çok kuru çıktı(2. olur).Dexter jackson çok güzel bir simetrisi ve büyüklüğü vardı ilk 6 kesin gibi.Ramy sırtı çok geniş fakat simetrisi hiç yok ilk 3 şansı yok gibi bacakları inanılmaz büyük sunucularda bunu konuştu zaten kuruması çok iyi değil diğerlerine göre ilk 3 için yeterli değil.Roelly'i beğendim simetrisi güzel ne olacak bakalım.Rhoden ya 2 ya 3 olur ama wolf şuan için çok daha kuru.Phill çıktı şuan 1. kesin inanılmaz simetri ve büyüklük kuruluk hepsi var ayrıca karnındaki sorunu düzeltmiş çok beğendim ben.

1-phil
2-denis
3-shawn
4-dexter
5-branch
6-ramy 5-6 yer değiştirebilir tahminim ama bence böyle olacak.

Son düzenleme:
roeely iyi kurulukla geldi,gut kesinlikle var fakat kontrol altında.
bonac muscle bellieeees...
abdelaziz jelali çok genç tecrübesiz fakat şimdiden gut sorunu baş göstermiş.
blade kuruluğu her zamanki gibi.
ramy prejudgingde yeterince kuru gözükmedi.bakalım yarına su atımından sonra nasıl gözükecek.eğer farklılık göremezsek(ki görücez)lui tahminlerinde yanılacak gibi.
dallas mccarverin geleceği parlak gibi.
wooolf condition...
johnnie jackson un üst vücudu,trapezleri,sırtı...bacak sorunu olmazsa üst vücudu çok iyi.
morel güzel kurulukla geldi.
rhoden de çok iyi geldi.
phil heat NO GUT süper kuruluk üstelik bu daha pre judging,philin 5. sandowu.

cedric pre judginge çıkamadı,hastalık durumu var galiba.

roelly wolf phil rhoden dexter ramy top6 olacak gibi.

1-phil
2-wolf
3-rhoden
4-dexter
5-ramy
6-roelly

Shawn rhoden çok iyi bi kurulukla geldi bana göre hafiften bir GUT var gibi ,ramy hepsinden iri gözüküyordu zaten ama kuruluğu yetersiz.Phil'in sırtının her hatları belli zaten.Morel estetik olarak gayet iyi

Kesitler izledim bir kaç fotoğraf gördüm.

Phil alacak tahmin ettiğim gibi. Dennis çok iyi gelmiş bana göre ama Phil varken olmayacak herhalde. Niye bilmiyorum Shawn çok estetik geldi bana dexter ile 3-4 oynarlar sanırım. Dexter Jackson yaşı geçmesine rağmen hala çok iyiymiş onu gördük. Big Ramy finalde kuruluk pek bir değişiklik yapabilir mi bilmiyorum sırf bacak ve sırttan büyümüş gibi 4-5 olur bana göre...

Bu arada branch warren'ın formu çok kötü gözüktü bana niye öyle olmuş anlayamadım Dexter'den 5 yaş küçük olmasına rağmen. Winklaar'ı pek göremedim iki kere gördüm kolları resmen ayrı dünya koldan derece verilse alır gider o derece :D

Oylamalar neye göre tam detayını bilmiyorum fakat göz var nizam var Shawn Rhoden hem hacim hem estetik olarak çok iyi. Dennis'i neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum, Wolf 2. olması imkansız.. NET.

Üstteki videoyu izledim, phil in sırtı çok harika çatır çatır her kas grubu belli, dexter in kalçası çok harika hep taraklı, shawn roden de iyi bir kurulukla gelmiş.. İzlediğim videoya göre bence Phil 1, rhoden 2, dexter de 3. olması lazım..

Bence Rhoden 2'ci, Wolf 3'cü olacak.

Abi şu poza bakın allah aşkına ya, :D Kai katılsaydı bence hiçbirinin şansı olmazı, yıllar sonra ilk defa bu kadar büyük şans yakaladı Kai onda da katılamadı.

11887021_876812645738763_1378113181_n.jpg

Şu boza bakın, Arnold'un pozlarından bile daha efsane olabilecek poz.

Back
Yukarı