Mr Synthol :)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=SRpNkPOrvVU&feature=related[/YOUTUBE]

Lütfen bunuda izleyin...
Yukarıdaki elemanında sonu bu olucak kesinlikle.

Son düzenleme:
kullanandaki mantıgıda cözemiyorum o kolların güzel oldugunu mu düsünüyo yada trapezlerin ben iri vücudu seven biriyim ama bu ne kadar kötü bi görüntüdür nasıl bi orantısızlıktır ön kollar 1ise pazular 10katı yaptıgı hareketide yanlış yapıyo zaten...

bu sporda synthol kullanılmasının sebebini ileri derecede muscle dismorphia hastalığıyla bağdaştırıyorum bu adamlar maddi imkanları doğrultusunda her türlü ilaç supplement desteklerini aldıkları halde kendilerine yetersiz geliyorlar bunun sebebi kompleks ve eziklik duygusundan kaynaklanıyor psikolojik bir rahatsızlık ve tedavi edilmeleri gerekir yarışmacılarda eksik ve gelişmeyen bölgeler için vurulması belki hoş görülebilir ama zaten bu spora gönül vermiş bir insan herşeyden önce estetik durmayı hedef almalıdır syntholun de ne kadar estetik verdiği görülmektedir devasa kolların altında incecik çubuk gibi bilekler

Bu ilk videolarda ki adama yazık dıyorum..
Zaten normal olarak bıceps, trıceps ve omuz o hale gelse o adamın bastıgı kılonun 7-8 katını basar yanı..

Heavyduty senın verdıgın lınk ıse tam bır belgesel tadında.. Bızımkılerı kessenız normal kan ve et cıkar ama adamdan yaglı acayıp bır irin akıyor.. Ve kolu tamamen onunla dolmus.. En sonunda kolu sonuyor buyuk oranda..
Gercekten acı ama en azından hatasını anlamıs.. Ne dıyecegımı bılemedım..
Hayretler ıcınde ızledım..

Bu vıdeoyu synthol dıye bır bolum acıp dırek sabıt baslık olarak koysak Turkıye'de kımse kullanmaz bu pıslıgı..

Su olsa yine iyi hic degilse o irin gibi seyden daha zararlı degıldır su.. Igrenc yanı.. Kusmama ramak kaldı yınede sonuna kadar ızledım.. Herhalde ömrümün sonuna kadarda unutmam bu goruntulerı.. Dogal olarak yapılan sporun dısına cıkmayı dusundugumde hep aklıma gelır ve vazgecerım..

videoyu izledikden sonra hayatta yapmayacağım şeyler listesine üst sıralardan girdi kola synthol enjekte etmek =D

yabanci nin verdiği videodaki bide it it sırıtıyo hayvan herif.

HeavyDuty nın vıdeosundakı adam neden kası bosalttırdı oyle ? Ben onu anlamıyorum 3-4 vıdeoda gordum bıcepsı kesıolar kanatıolar falan. Bu adam naptırdı ve ıcınden cıkan sıvı neydı bı acıklar mısınız

böyle adelesiz şişkin bir vücudum olacağına,20 cm kollarım olsun daha iyi... o heavyduty nin gönderdiği videoyuda zar zor bitirdim ve videonun sonunda resmen spordan soğudum.

bunlar ne Allah aşkına kolumun acıdığını hissettim birden ne yapmış öyle o kendine o adamın kolu nine iltihap toplamış ???

bunlar ne Allah aşkına kolumun acıdığını hissettim birden ne yapmış öyle o kendine o adamın kolu nine iltihap toplamış ???
adam synthol denen maddeyi kullanmış o yüzden kolları şişkin şişkin duruyor ama özünde bişey yok balon gibi şişirmeye yarıyor sadece anliyacağın spor yapmıyor bunlar psikolojik sorunları olan kendini kaslı zanneden kişilikler.

bizim meslek doğalgazcılık adamın kolundan akanı borulara sürdüğümüz macuna benzettim ne mide kaldı ne bisi nası bi insan kendine böle bir şey yapar akıl almıyo

adam synthol denen maddeyi kullanmış o yüzden kolları şişkin şişkin duruyor ama özünde bişey yok balon gibi şişirmeye yarıyor sadece anliyacağın spor yapmıyor bunlar psikolojik sorunları olan kendini kaslı zanneden kişilikler.

yazık ya Allah akıl fikir versin

Back
Yukarı