• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

mrbyaş36

erdinç

Üye
mrb yaşım 36 askerden önce1-2yıl vg salonuna gittim. askerden sonraysa çok çabuk ve hızlı kilo aldığım i,çinde aerobik ve benzeri çalışmalar yaptım .amacım sadece formda kalmaktı yalnız son 1 aydır evdebar ve dambıllarımla çalışıyorum .eksiklerimin söylenmesi için fotoğrafları ekliyorum. boyum 1-75 kilom 89 bi başlık daha açmıştım nevarki foruma resim ekleme kurallarını okumadığımdan başlığım kilitlendi tamamen benim hatam inşallah bunlar formata uygundur çok kaliteli değil tabiiki ama sonuçta cep kamerasıyla çekildi . herkese bol çalışmalar.

Eklentiler

• DSC00866.jpg
    DSC00866.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 674
  • DSC00888.jpg
    DSC00888.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 705
  • DSC00885.jpg
    DSC00885.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 674
  • DSC00883.jpg
    DSC00883.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 659
sadece sporu seviyorum meslekle bi alakası olamaz çünkü bi tekstil firmasında işçiyim ip bağlamak nekadar etkli olurki adaleler üzerinde elimde ne varsa tamamen içgüdüsel öyle günler olmuştur şu meşhur artı değeri fabrikalarda spor değerine çevirdiğim günler olmuştur

altyapın gayet iyi bence günde 1 saatini ayırıp bi 2 yıl daha hacım icin calışırsan mutiş vucuda kavuşabilirsin başarılar :)

çok teşekkür ederim arkadaşım şu aralar hacim için çalışıyorum hedefim 40 yaşına kadar yapabileceğim en iyi vücudu yapmak ondan sonra sadece formda kalmak fazla kilo almamak için çalışırım

sırt pozum eksikti sayiden onlarıda ekleyim

Eklentiler

• 188.jpg
    188.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 474
  • 195.jpg
    195.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 432
merhaba

sırt fotoğrafına bakınca kolların ile sırtın orantısız duruyor. sırt çalışmasına pek önem vermemişsin , sırt ve kanat geliştirirsen hem güzel bir görüntü olur hemde gelişmiş bir sırt genel kuvvet anlamında çok belirleyicidir. kolay gelsin.

evet haklısın uğur 1aydır hacim için çalışıyorum sırt için yapabildiğim yerlerde barfiks evde dambıl row okadar evde barla biraz riskli bi metot ama benç pres ve dambıllarla yapılabilen her hareketi yapıyorum en yakın zamandada benç pres sehpası alcam yalnız bu oran işini kollar biraz bozacak 1 ayda 1cm daha almış biceps çabuk tepki veriyolar

Back
Yukarı