mrzess
Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Bölük pörçük kısa dönemler olmak üzere body building geçmişim var.Ancak üniversite giriş sınavından dolayı 2 yıldır düzensiz olan programım iyice bozuldu ve sporu bırakmak zorunda kaldım.Bunun sonucu olarak da yaklaşık 7 ay gibi bir sürede 70 kilodan 79 kiloya yükseldim.18 Haziran itibari ile tekrar spora yazıldım ve antrenmanlarıma düzenli olarak devam ediyorum.Bu süreç içerisinde de beslenme günlüğümü sizlerle paylaşmaya karar verdim.Elimden geldiğince resimlerle desteklemeye çalışacağım.Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.İyi forumlar.
25 Haziran
Sabah
5 yumurta (5 Beyaz,1 sarı)
2 dilim kepekli tam buğday ekmeği
1 adet salatalık
1adet domates
4 ince dilim kaşar peyniri
1 Bardak Vişne Suyu(sadece bugünlük,normalde şekersiz çay)
Ara öğün
1 avuç ceviz
1000 mg L-carnitine + şekersiz kahve
Antrenman: 1 saat cardio + 20 dakika mide egzersizleri
Antrenman sonrası
2 adet biber dolması
150 g yulaf ezmesi
500 g yoğurt
Bölük pörçük kısa dönemler olmak üzere body building geçmişim var.Ancak üniversite giriş sınavından dolayı 2 yıldır düzensiz olan programım iyice bozuldu ve sporu bırakmak zorunda kaldım.Bunun sonucu olarak da yaklaşık 7 ay gibi bir sürede 70 kilodan 79 kiloya yükseldim.18 Haziran itibari ile tekrar spora yazıldım ve antrenmanlarıma düzenli olarak devam ediyorum.Bu süreç içerisinde de beslenme günlüğümü sizlerle paylaşmaya karar verdim.Elimden geldiğince resimlerle desteklemeye çalışacağım.Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.İyi forumlar.
25 Haziran
Sabah
5 yumurta (5 Beyaz,1 sarı)
1 adet salatalık
1adet domates
4 ince dilim kaşar peyniri
1 Bardak Vişne Suyu(sadece bugünlük,normalde şekersiz çay)
Ara öğün
1 avuç ceviz
1000 mg L-carnitine + şekersiz kahve
Antrenman: 1 saat cardio + 20 dakika mide egzersizleri
Antrenman sonrası
2 adet biber dolması
150 g yulaf ezmesi
500 g yoğurt