Msn den yardim edebilecek olan varmi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Raul

Üye
Merhabalar,
Adim Deniz.

¤¤

Forumunuzdaki, https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kaslar_n_l_leri_nerelerden-t2517.html den aldigim bilgilere dayanarak soguk olcum yaptigimda:

Boy: 1.83 m
Kilo: 76 kg
Kol: 31.5 cm
Gogus: 103 cm
Boyun: 40.5 cm
On Kol: 28 cm
Bilek: 17 cm
Bel: 87 cm
Kalca: 95 cm
Bacak: 56 cm
Baldir: 37,5 cm
Ayak Bilegi: 23 cm

¤¤

Onemli bilgiler:
¤ Evde calismak istiyorum
¤ Dogal yollardan beslenmek istiyorum.
¤ Eski bir sporcuyum (yuzucuydum)
¤ Evimde;
>> 2 x 7.5 kg + 2 x 5 kg + 2 x 2 kg agirlik,
>> 2 agirlik takilabilen dumbell demiri,
>> 1 Z-Bar,
>> Guzel bir barfix demiri ve alani,
>> agirlik kemeri ve eldivenleri,
bulunmakta. Ve istenilen aleti (max 200YTL) 10 gun kadar sonra alabilirim.

¤¤

Kisisel bilgilerim bu kadar. Ve msn den yardim edebilecek bir dost ariyorum. Merak etmeyin fazla rahatsiz etmem :p

Ilgilenen herkese simdiden tesekkur ederim,
Herkese iyi calismalar,
Raul

raul bu kadar hazirci olmaya çalişma,forumda senin merak ettigin konularla ilgili cok fazla başlik var,3-4 saatini ayirip bu başliklari okursan tüm sorularina cevaplar bulacaksin ve de tüm bilgilerin cok daha saglam olacak.

Ayrıca neden msnden yardımcı olacak birini arıyorsun.Web kamerası ile antrenmanı izlettirip "Doğru yapıyor muyum?" diye mi soracaksın? :D Şaka bir yana aklına takılan soruları için öncelikle forumda araştırma yapabilirsin.Anlamadığın bir yer olursa bu başlık altında sorunu sorarsın.

Ayrıca neden msnden yardımcı olacak birini arıyorsun.Web kamerası ile antrenmanı izlettirip "Doğru yapıyor muyum?" diye mi soracaksın? :D Şaka bir yana aklına takılan soruları için öncelikle forumda araştırma yapabilirsin.Anlamadığın bir yer olursa bu başlık altında sorunu sorarsın.

Kendi kendine iğne vurmak isteyip webcamden yardım edermisiniz diyenide gördük bu bir şey değil.

Back
Yukarı