iyi günler.muay thai sporuyla uğraşıyorum.eminim forumda muay thai yle ilgilenen hocalarım ve arkadaşlar vardır.sizlere bir soru yöneltmek istiyorum: ben yakınlarımda mt salonu olmadığı için kick boks salonunda muay thai çalışmaya çalışıyorum.dolayısıyla clinch falan çalışamıyorum pek.fakat en azından düzgün biyer bulana kadar kol kuvvetimin artması için birşeyler yapmak istiyorum.önceden body yaptım..1.76 boy 36-37 cm kolum var fakat yeterince güçlü ve dayanıklı hissetmiyorum.clinche girdiğimde bitiyo gücüm hemen.normalde bol bol clinche girerek kuvvetlenmek isterdm fakat salonda öyle biri yok.clinch için,özellikle çekiş grubu kaslarını çalıştıran hareketler önerebilir misiniz?en azından kuvvetimi arttıracak,güreşçi gibi çekebilmemi sağlayabilecek şeyler..
yalnız lütfen barbell row ya da barbell curl falan demeyin mümkünse muay thai yapmış olanlar da fikir belirtirse sevinirim.iyi forumlar..
yalnız lütfen barbell row ya da barbell curl falan demeyin mümkünse muay thai yapmış olanlar da fikir belirtirse sevinirim.iyi forumlar..