Muay thai ve vücut geliştirme hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MertBND
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba ben normalde 1 senedir fitness'a gidiyorum dün muay thai'ye başladım fakat temel hareketler ve ara vererek 50 sınav cektik , ben fitness yapıyorken protein tozu kullanıyordum ve vücudum cok iyi oturmustu şimdi muaythaiye basladım vücüdum sönermi yoksa muaythai vücudumun heryerini fitness gibi çalıştırırmı.
Cevaplarınız için şimdiden tesekkurler

Bende baya uzun bi süre sonra yeni muay thaiye tekrar başladım baya bi geç kalmışım onu anladım esneklik konusunda bacak kalkmıyor gerçi daha ilk gün ama morali baya bozdu.

Fitness la MuayThai yi aynı anda götüreceksen Fitness yaparken aldığın kaloriden daha fazla almak durumundasın yoksa vücut zayıflamaya geçer kalori açığından, bende işlerimi hallettikten sonra geri dönmeyi düşünüyorum MuayThai siz olmuyor..

İkisinden birisi önceliğin olmalı.Diğeri ona destek amaçlı olmalı.
Mesela Muay Thai önceliğin ise, fitness yaparken patlayıcı kuvvetini geliştirecek hareketleri baz almalısın.
Fitness önceliğin ise, Muay Thaiyi kardiyo gibi düşünüp ekstra kardiyo yapmamalısın.
İkisini eşit götürebilirsin ama bazı şeyleri yarım yamalak yapmaktansa, bir şeyi çok iyi düzeyde yapmak her zaman daha iyidir:)

Back
Yukarı