Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aga bu nedir ? 8 ayda en kötü bu kadar gelişemeyebilirdi bi insan. Ağırlıklara lafım yok çok güzel artmışta vücuttaki tek değişim kısalan saçlar olmuş.
powerlifting ağırlıklı çalışmış olabilirler mi? nasıl çalıştıklarını filan bilmiyorum fakat ağırsağlamın powerlifter tarzı işlediğini biliyorum. gerçi çoğu powerlifter aynı derece kas hacmininde artıcağını söylüyor ancak...
Elemanların biri kilo vermek diğeri güç artışı sağlamak istiyor diye biliyorum bunh gerçekleştirmişler ama insan daha fazla görsel değişim bekliyor tabi
Zayıflamak isteyen amacına ulaşmış. Diğeri de güç odaklıydı o da istediğine kavuşmuş. Değişim gözlemlerken başlangıç amacını da göz önüne almak gerekiyor.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vücut olarak hiç değişim yok powerlifting tarzı çalıştıkları içindir tahminim ağırsağlam powerlifting konusunda çok bilgili hatta bazı sikletlerdeki türkiye rekorları kendisinin ama vücut geliştirmeyle powerlifting pek bağlantılı değil sadece progressive overlaod yaparken gerekli onun dışında powerlifting idmanları vücudu pek geliştirmiyor bunu salonda 1-2 powerlifting yapandan gördüm işin değişik tarafı (en azından türkiye adına söyliyim) bodybuilderlar bench press ve powercurlde powerlifterlardan ağır kaldırıyor
tshirtsiz öncesi sonrası resimleri olsaydı daha net gözlemlenirdi durumları
ama gelişimin normalden biraz az olduğu yinede gözlemleniyor
ben zaten daha öncede yazmıştım spora yeni başlayan birinin 5x5 yapmasını önermediğimi
aceleci olmak iyi bir şey değil 5x5 sistemi elinizden kaçıp gitmiyor biraz sabredin kaslarınızı yüksek tekrarlar ile dolu 1 yıl geçirsin en azından
bu 1 yılın size hiçbir kaybı olmayacaktır sadece kas lifleriniz daha çok çalışacaktır
ilk 1 yıl yüksek tekrarlı sistemle çalışsanız bile temel hareketlerdeki 1 tekrar rakamlarınız aşağı yukarı aynı olacaktır
5x5 i bu 1 yılın üzerine inşa ederseniz programın asıl verimini o zaman alırsınız